ΔΟΥ Χαλανδρίου: «Ντου» ομάδας 20 αγνώστων που φώναζαν στον έφορο «Θα σε λιώσουμε»

0

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη ΔΟΥ Χαλανδρίου, γύρω στις 11, όταν μία ομάδα είκοσι ατόμων εισέβαλε στο κτίριο και κινήθηκε συντονισμένα, με άγριες διαθέσεις, κατά του Προϊσταμένου της εφορίας, απειλώντας και χτυπώντας γραφεία και πόρτες
Οι πολίτες  που ήσαν στον ΔΥΟ εκείνη τη στιγμή άρχισαν αν τρέχουν έντρομοι για να βγουν από το κτίριο, φοβούμενοι τα χειρότερα. 
Η αστυνομία παρενέβη, η ΔΟΥ έκλεισε για το κοινό, αλλά λίγο αργότερα η ομάδα (ή “συλλογικότητα” ίσως θα το μάθουμε…) επέστρεψε στο σημείο.
Διαπιστώνοντας ότι δεν μπορούν να μπουν ξανά στον χώρο των γραφείων, έστησαν «καρτέρι» στον έφορο και απειλούσαν ότι θα τον περιμένουν όση ώρα χρειαστεί έξω από το κτίριο μέχρι να βγει για να πάει σπίτι του .
Αυτός ήταν και ο λόγος που, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ζητήθηκε η συνοδεία της αστυνομίας κατά την αποχώρηση του προσωπικού της εφορίας.
Αιτία όλων αυτών το χρέος μίας φορολογούμενης
Όλα έγιναν, όπως ανέφεραν πολίτες και αυτόπτες μάρτυρες , για ένα χρέος που είχε μία φορολογούμενη, που ανήκει στην συγκεκριμένη εφορία. 

Παραμένει άγνωστη ποια ακριβώς η σχέση που τους συνδέει την οφειλέτρια με την ομάδα των επιτιθέμενων στην εφορία την οποία αποτελούσαν και άνδρες και γυναίκες.
Το βέβαιο είναι ότι οι εισβολείς δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους κατευθύνθηκαν κατευθείαν στο γραφείο του διευθυντή της ΔΟΥ, ουρλιάζοντας και εκτοξεύοντας απειλές όπως «θα σε σκοτώσουμε, σήμερα θα πεθάνεις» Χτυπώντας πόρτες και γραφεία, ζητώντας να άρει την δέσμευση που είχε επιβάλει η ΔΟΥ στους τραπεζικούς λογαριασμούς της οφειλέτριας.
Μάλιστα όταν κατέφτασε η αστυνομία, οι εισβολείς απείλησαν πως … θα κάνουν μήνυση αυτοί στον έφορο, για «παράβαση καθήκοντος» επειδή δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί της φορολογουμένης.

Share.

Comments are closed.