Υπόθεση Λαγούδη: Ο δολοφόνος της ήθελε να σιγουρευτεί ότι η 44χρονη έχει πεθάνει

0

Θύματα των δικών τους λαθών φένεται ότι έπεσαν οι δράστες της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, αφού μία σειρά από στοιχεία προδίδουν την εμπλοκή τριών ατόμων
Το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας αλλά και η σκηνοθετημένη αυτοκτονία, λειτούργησαν καθώς φαίνεται ως «κλειδί» στην υπόθεση.
Ως δολοφόνοι της 44χρονης Ειρήνης φέρονται τρία άτομα. Ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός και έχει προσωποποιηθεί μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της 44χρονης. Μετά και από αυτή την αποκάλυψη, αρχίζει σιγά σιγά να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης.
Οι τρεις άνδρες που ενορχήστρωσαν και εκτέλεσαν το σχέδιο δεν είχαν σκεφτεί πως ο υπερκοριός του FBI, θα ξετρύπωνε το στίγμα του κινητού σε σπίτι στο Αιτωλικό, σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star. Υπενθυμίζεται ότι το κινητό της, ήταν σε λειτουργία και μετά την εξαφάνισή της, το πρωί της 6ης Ιανουαρίου.
Οι Αρχές εντόπισαν το στίγμα του τηλεφώνου της σε σπίτι που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού. Ύστερα από εκείνη τη στιγμή, το στίγμα του κινητού εξαφανίσθηκε. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα βοηθήσει στο να συνδεθούν από την ανακρίτρια ο ηθικός με τους φυσικούς αυτουργούς.
Το δεύτερο λάθος που πρόδωσε τους δράστες, όπως αναφέρει το δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν ότι ο θάνατος της, είχε σκηνοθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει αυτοκτονία.
Δεν υπολόγισαν όμως την αιθάλη που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, κάτι το οποίο σημαίνει πως κάποιος άνοιξε την πόρτα αμέσως μόλις πέθανε η άτυχη γυναίκα, ίσως για να σιγουρευτεί ότι πλέον δεν ανέπνεε.
Τα πελματικά αποτυπώματα της Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και τα σκόρπια προσωπικά της αντικείμενα, έδειχναν ότι προηγήθηκε καβγάς.

Share.

Comments are closed.