Εκπληκτικό: Μετά το Γεννηματάς και το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο Υπερταμείο

0

Σάλος έχει ξεσπάσει από τις αποκαλύψεις της ΠΟΕΔΗΝ ότι δημόσια νοσοκομεία έχουν περάσει για «αξιοποίηση» στο Υπερταμείο. Μάλιστα χθες κατήγγειλαν ότι νοσοκομείο «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη έχει δοθεί στο υπερταμείο, γεγονός που το παραδέχθηκε και το υπουργείο και δήλωσε ότι έγινε εκ παραδρομής.
Σήμερα ήταν η σειρά του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, που είναι και το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αλλά και το παλαιό νοσοκομείο της Άρτας που σήμερα λειτουργεί σαν Κέντρο Υγείας αστικού τύπου. Προφανώς επίσης εκ παραδρομής.

Διαβάστε ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:
«Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ότι και άλλα Νοσοκομεία έχουν δοθεί στο Υπερταμείο για ξεπούλημα. Το υπ’ αρίθμ, 6.298 ακίνητο από τα 10. 119 συνολικά που παραχωρήθηκαν από την κυβέρνηση στο Υπερταμείο για ξεπούλημα είναι το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Φέρει το κωδικό Αριθμού Εθνικού Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) 190445301029-0-0. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Νοσοκομείο του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Θεσσαλονίκης. Μετά το Γ. Γεννηματάς και το Ιπποκράτειο. Ξεπουλάνε τα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Στο Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων και το παλαιό Νοσοκομείο της Άρτας στο οποίο στεγάζονται το Κέντρο Υγείας αστικού τύπου (πρώην Μονάδα ΕΟΠΥΥ), η 1η ΤΟΜΥ Άρτας και το ΚΕΦΙΑΠ (Κέντρο Αποκατάστασης). 
Το κτίριο έχει επισκευαστεί και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση με κοινοτικά κονδύλια για να λειτουργεί ως ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ. Δαπανήθηκαν το έτος 2009 για την επισκευή του 5 εκατ. ευρώ. Είναι κληροδότημα από τον Αλέξανδρο Ζάρα με τον όρο να λειτουργεί ως Υγειονομική Μονάδα.
Και όμως παραχωρήθηκε για ξεπούλημα!!! Είναι το υπ’ αρίθμ. 392 Ακίνητο από τα 10.119 στο σύνολο με κωδικό Αριθμό Εθνικού Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) 040102505001-0-0 (ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2317/19 Ιουνίου 2018). 
Θα απαντήσουμε με δυναμικές κινητοποιήσεις

Να δούμε αύριο ποιο νοσοκομείο θα έχει σειρά…

Share.

Comments are closed.