Θάνατος Λαγούδη : Τα τέσσερα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν αυτοκτόνησε η 44χρονη

0

O θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη συνεχίζει να συγκλονίζει το Πανελλήνιο, έπειτα και από τις νέες εξελίξεις. Ο εισαγγελέας Αγρινίου άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων, χαρακτηρίζοντας έτσι την υπόθεση δολοφονία και δημιουργώντας νέα δεδομένα σε μια υπόθεση που ξανανοίγει χάρη στην επιμονή των συγγενών της 44χρονης κοπέλας, της μητέρας τριών παιδιών. Ο θάνατός της, στην περιοχή της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας, αρχικά είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία, τα ευρήματα της αστυνομίας έδειχναν καθαρή περίπτωση αυτοχειρίας, όμως, τώρα ο ανακριτής θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή την έρευνά του καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία.
Σύμφωνα με το Star τα στοιχεία που ίσως διέφυγαν της προσοχής των αρχών από την αρχή της υπόθεσης ήταν αρκετά για να εικάσει κάποιος ότι η κοπέλα δεν αυτοκτόνησε

  • Το πρώτο στοιχείοπου έδειξε στους ερευνητές της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη όταν δεν πρόκειται για αυτοκτονία ήταν ότι βρέθηκε αιθάλη έξω από την πόρτα του οδηγoύ. Τι σημαίνει αυτό; Δεδομένου ότι οι αστυνομικοί βρήκαν την πόρτα κλειστή, ότι η πόρτα άνοιξε ενώ ήταν σε εξέλιξη η φωτιά. Αποκλείεται να την άνοιξε η γυναίκα γιατί τότε θα  είχε βγει από το αυτοκίνητο. Ο υποστράτηγος της Πυροσβεστικής που έκανε την έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάποιος άνοιξε την πόρτα.
  • Δεύτερο στοιχείο:τα πελματικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στην οροφή του αυτοκινήτου πάνω από τα πίσω καθίσματα και στο πίσω τζάμι. Οι πραγματογνώμονες πιστοποίησαν ότι είναι από τις μπότες που φορούσε η άτυχη γυναίκα. Δεδομένου ότι ήταν μια πολύ ψηλή γυναίκα, 1.85 σχεδόν σε ύψος, συμπέραναν ότι χτυπούσε με τα πόδια της στην προσπάθειά της να γλιτώσει από τη φωτιά.
  • Τρίτο στοιχείο:η Ειρήνη Λαγούδη γέμισε ένα μπιτόνι με πετρέλαιο κίνησης σχεδόν 20 λίτρα. Βρέθηκαν ελάχιστη ποσότητα όμως. Πού πήγε η υπόλοιπη; Και εδώ ενισχύεται το σενάριο που λέει ότι κάποιος της ζήτησε το πετρέλαιο για να την παρασύρει στο ραντεβού. Οι ερευνητές πιστεύουν μάλιστα ότι έγινε η μετάγγιση από το μπιτόνι στο αυτοκινήτου φιλικού της προσώπου.
  • Τέταρτο στοιχείο:το κινητό της τηλέφωνο. Δεν βρέθηκε ποτέ το στίγμα του, όμως εντοπίστηκε μέρες μετά το θάνατό της σε σπίτι φιλικού της προσώπου στο Αιτωλικό. Ο δικηγόρος της οικογένειας μας έχει πει ξεκάθαρα ότι όποιος άρπαξε το κινητό είναι ο δολοφόνος της και μάλιστα έστελνε μηνύματα για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών.

Πήγε για καφέ και για να αγοράσει γλυκά
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η διαδρομή που ακολούθησε η Ειρήνη Λαγούδη τη μοιραία μέρα δείχνει ότι έφυγε από το σπίτι της στις 10 και μισή το πρωί λέγοντας ότι πάει για καφέ και γλυκά.

Αφού πήρε καφέ και ενώ πρέπει να γυρίσει σπίτι της, ακολουθεί ένα ακατανόητο δρομολόγιο προς τη λίμνη Τριχωνίδα.
Σταμάτησε σε βενζινάδικο, σε απόσταση 20 λεπτών από το σπίτι της γέμισε το μπιτόνι πετρέλαιο και στη συνέχεια με κακές καιρικές συνθήκες πήγε προς τη λίμνη διανύοντας μια απόσταση μιάμισης ώρας και με τον κίνδυνο να σπάσει το αυτοκίνητο καθώς  το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου είναι άσχημος χωματόδρομος.
Και όλα αυτά τα έκανε για να αυτοκτονήσει; Μάλλον θα είδε πολλά κενά αυτά ο εισαγγελέας και άσκησε τις ποινικές διώξεις. Επιπλέον οι μαρτυρίες των συγγενών έλεγαν ότι ήταν αδύνατο η κοπέλα να θέλει να αυτοκτονήσει για λόγους ερωτικής απογοήτευσης. «Θα πήγαινε για γλυκά για το παιδί της αν ήθελε να αυτοκτονήσει», έλεγαν ενώ τόνιζαν ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα τα εγκατέλειπε.

Share.

Comments are closed.