Φίλης για Καμμένο: Θέλω να τον δω να ρίχνει την κυβέρνηση, δεν τον πιστεύω!!

0

Ακόμα και τα ίδια τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν πιστεύουν πια τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θα ρίξει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό. Τούτο γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό από τις δηλώσεις του βουλευτή και πρώην υπουργός Νίκου Φίλη, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα της ΕΡΤ σημειώνοντας με έμφαση ότι το στοίχημα αυτό «χάνεται κάθε μέρα».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός στις αναφορές του σχετικά με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και την υπόθεση της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό news 24/7, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δεν πιστεύει πως ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση για το θέμα των Σκοπίων.
«Θέλω να δω τον κ. Καμμένο να ρίχνει την κυβέρνηση», είπε, προσθέτοντας ότι «δεν τον πιστεύω, όχι. Είναι λόγια. Λόγια που δεσμεύουν κάποιες φορές γι αυτό πρέπει να προσέχουν όλοι τι λένε» για να σημειώσει στη συνέχεια ότι «δεν πιστεύω ότι ενώ έχει ξεκινήσει μια ελπιδοφόρα πορεία για τη χώρα θα την ανακόψει».
Σε ό, τι αφορά στο θέμα της ΕΡΤ που προέκυψε μετά την απόφαση της ΝΔ να επιβάλει εμπάργκο, ο κ. Φίλης τόνισε ότι «το στοίχημα της ΕΡΤ χάνεται κάθε μέρα. Η κυβέρνηση που πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει την ΕΡΤ θα έπρεπε να της δώσει όλες τις δυνατότητες να αποκτήσει κύρος σε μια συγκυρία κρίσης για τα ιδιωτικά κανάλια».
Στη συνέχεια τάχθηκε και κατά του εμπάργκο που έχει επιβάλει και ο ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ. «Είμαι δημοσιογράφος και δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω ένα εμπάργκο όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ», δήλωσε και άσκησε κριτική και στη ΝΔ, υποστηρίζοντας πως από την απόφασή της «υπάρχει δέκα φορές θέμα».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner