Εκπληκτικό: Η Αστυνομία μοίραζε εισιτήρια για Επίδαυρο λίγες ώρες μετά την τραγωδία στο Μάτι

0

Μια μέρα μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και ενώ όλη η Ελλάδα ήταν συγκλονισμένη από την τεράστια καταστροφή και τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είχε στρέψει το ενδιαφέρον του στο θέατρο, όχι πως είμαστε αντίθετοι σε αυτό μα όχι εκείνη τη πραγματικά δύσκολη στιγμή,.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» στις 24 Ιουλίου το αρχηγείο έστειλε έγγραφο με τη μορφή του «επείγοντος» σε αστυνομικές υπηρεσίες προκειμένου να αρχίσει η διανομή περίπου 1.100 εισιτηρίων για παραστάσεις της Επιδαύρου.
Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί ενδιαφέρονταν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Οιδίποδα Επί Κολωνό», «Ορέστη» και «Θεσμοφοριάζουσες». Εντύπωση προκαλεί ότι την ίδια στιγμή που η ελληνική κοινωνία προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει την καταστροφή που είχε συμβεί και να αποδώσει ευθύνες ή ελληνική αστυνομία είχε το μυαλό της στον πολιτισμό, και μάλιστα τόνιζε ότι όσοι αστυνομικοί δεν μπορέσουν να βρουν εισιτήριο πρέπει να προτιμηθούν κατά προτεραιότητα σε μελλοντικές αντίστοιχες πρωτοβουλίες του αρχηγείου.
Αποκαλυπτικό είναι το έγγραφο που παρουσιάζεται και όπως φαίνεται έχει ημερομηνία 24 Ιουλίου και συντάχτηκε από τον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού – Διεύθυνση Επικοινωνίας.

Share.

Comments are closed.