Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί εισαγγελέα -Άγρια επίθεση Αλαφογιώργου σε Κοτρώτσο στο Twitter για το κόστος εκπομπών στην ΕΡΤ

0

Σφοδρή διαδικτυακή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης, με αφορμή το δημόσιο χρήμα και το κόστος των εκπομπών της ΕΡΤ.
Πρόκειται για τον δημοσιογράφος και παρουσιαστή ειδήσεων Αντώνη Αλαφογιώργο και τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, «οικοδεσπότη» της εκπομπής «Η Επόμενη Ημέρα».
Ο Αντώνης Αλαφογιώργος με ανάρτησή του στο twitter κάλεσε μάλιστα τον πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων Δημήτρη Ασπρογέρακα να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ, εμπλέκοντας όμως και τον υπουργό Ψηιφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά! Ταυτόχρονα, άφησε αιχμές για σχέσεις Κοτρώτσου – Παππά και αποκάλυψε ότι «έκοψαν» πρόταση εκπομπής του ιδίου λόγω κόστους.
 «Καλώ τον πρόεδρο της ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία» έγραψε συγκεκριμένα o Αντώνης Αλαφογιώργος, επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια: «Επανακαλώ τον πρόεδρο της ενωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να έλθει στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα».
Η κόντρα πήρε και πολιτική διάσταση καθώς παρενέβη και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναδεικνύοντας την καταγγελία Αλαφογιώργου. «Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί να παρέμβει ο εισαγγελέας για δαπάνες εκτός ΕΡΤ, εννοεί τα 3εκ που μου απάντησε ο Υπουργός ή υπάρχουν και άλλες δαπάνες;» έγραψε σε δική του ανάρτηση ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
Δείτε την αλληλουχία των επίμαχων tweets, με τον Αντώνη Αλαφογιώργο να προσθέτει, μερικές ώρες αργότερα, πως μαθαίνει ότι «τη Δευτέρα ανεβαίνει στην ΕΡΤ εφέτης ανακριτής από κάτω προς τα πάνω».

Share.

Comments are closed.