Νεκρός από πτώση ο γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά

0

Νεκρός βρέθηκε o 38χρονος γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην περιοχή της Πεντέλης. 
Ο θάνατός του προκλήθηκε από πτώση, από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της οικίας όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του.

Θερμά συλλυπητήρια από Μητσοτάκη
Θερμά συλλυπητήρια στον υφυπουργό Γιώργο Δημαρά και στην οικογένειά του για την απώλεια του γιου τους, έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα συλλυπητήριά του πολιτικού κόσμου στο  Γιώργο Δημαρά.
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε:
«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

Τα συλλυπητήριά του έσπευσε να δώσει ο τομεάρχης Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γιος το παιδί του» έγραψε στο twitter.

«Η τραγική είδηση της απώλειας της  ζωής ενός νέου ανθρώπου μας συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά» έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του  Γιώργου Δημαρά απηύθυνε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner