Δύσκολες ώρες για την Ειρήνη Παππά λόγω της Αλτσχάιμερ

0

H διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός Ειρήνη Παππά, γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της καθηλωμένη όμως στο κρεβάτι και νικημένη από τη νόσο Αλτσχάιμερ.
Αυτό αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά. Με λίγα λόγια η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της ουσιαστικά ερήμην της, καθώς το μυαλό της έχει νικηθεί από αυτή τη φοβερή ασθε΄νεια που ακούει στο όνομα Αλτσχάιμερ.

Συγκεκριμένα έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά:
«Σήμερα η Ειρήνη Παπά, καθηλωμένη στο κρεβάτι με πάλλευκα μαλλιά είναι 92 ετών. τα γιόρτασε χθες ερήμην της, μια και το μυαλό της έχει από μόνο του διαγράψει την υπέροχη ζωή της. Η Ελληνίδα θεά, Ρωμιά αλλά και Ρωμαία όπως έλεγε,(μια και θεωρούσε τη Ρώμη δεύτερο σπίτι της) που γύρισε το κόσμο έδειξε παντού τις αρχαίες τραγωδίες που τόσο τις άρεσαν, έγινε σταρ του Χόλιγουντ, με δεκάδες βραβεία και υποψηφιότητες, γενναία και περήφανη σαν Ελληνίδα νικήθηκε από μια αρρώστια τη χειρότερη κατά τη γνώμη μου, το Αλτζχάιμερ Μια αρρώστια που δεν σου δίνει καν το δικαίωμα των αναμνήσεων της Ζωής σου. να επιλέγεις εσυ καθώς γερνάς, πια σβήνεις, ποιά κρατάς στα βάθη της ψυχής σου. τα θυμούνται οι άλλοι για λογαριασμό σου….. Πόσο όμορφη, πόσο Δωρική,πόσο γενναία, πόσο ταλαντούχα. Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά…..»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner