Νίκος Παπανδρέου: Πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ μάς ζήτησε τους λόγους του Ανδρέα

0

Ο Νίκος Παπανδρέου αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Ακραίως με τον Τάκη Χατζή, ένα αίτημα που είχε λάβει από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με υλικό σχετικό με τον Ανδρέα Παπανδρέου, που τον ενδιέφερε. Ο κ. Παπανδρέου είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι πριν τις πρώτες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ μας ζήτησε όλους τους λόγους του Ανδρέα Παπανδρέου. Σκεφτόμουν να τα δώσω ή να μην τα δώσω. Αλλά τα δώσαμε, θα τα έβρισκε έτσι και αλλιώς κάπου αλλού»
Επίσης μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε για την πολιτική του και τις συγκρίσεις με τον πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αντιγράφει πολλά από τα συνθήματα του Ανδρέα. Τον έχει σαν είδωλο ο Τσίπρας. Δεν έχω μιλήσει, αλλά τον παρακολουθεί για να αντιγράψει τις επιτυχίες του…»
Τέλος, ο Νίκος Παπανδρέου συνέκρινε το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμβιβάστηκε σε ένα εξάμηνο ενώ το ΠΑΣΟΚ πολλά από αυτά που υποσχέθηκε τα υλοποίησε. «Το ΠΑΣΟΚ σε κάποιο βαθμό τυμβωρυχήθηκε» σημείωσε.  «Η κυβέρνηση δεν έχει σχέση με το ότι βγήκαμε από το μνημόνιο. Το πρόγραμμα θα το ολοκλήρωνε οποιαδήποτε κυβέρνηση» ανέφερε δε ο κ. Παπανδρέου.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής Ακραίως με τον Τάκη Χατζή και το Νλικο Παπανδρέου

Share.

Comments are closed.