Ξεφτίλα: Το ειδησεογραφικό site του ΣΥΡΙΖΑ Left.gr κατέβασε άρον άρον άρθρο για για τη «Ζαρούλια της ΝΔ» Κ. Παπακώστα Α έσβησε ανάρτηση

0

Τούτος ο ανασχηματισμός είχε κάμποσα ευτράπελα με το άνοιγμα του Τσίπρα προς τη λαϊκή Δεξιά. Ανάμεσα στα άλλα  περιλαμβάνεται και η απέλπιδα προσπάθεια των συριζαϊκών μέσων ενημέρωσης να σβήσουν τα ίχνη της σκληρής κριτικής τους εναντίον της σημερινής υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Παπακώστα.
Πέρα από τις οργισμένες αναρτήσεις στο twitter της Κατερίνας Παπακώστα εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ανασύρθηκαν με αφορμή την υπουργοποίησή της από τον άνθρωπο που πριν από μερικά χρόνια τον κατήγγειλε ως «θλιβερό λαϊκιστή» και έγραφε: «Ταπείνωση! Θλιβερός Τσίπρας προκλητικά αμοραλιστής… Ντρέπομαι για λογαριασμό όσων τους επέλεξαν (9:16 – 14 Αυγ 15)», στην Κουμουνδούρου υποχρεώθηκαν να… θυμηθούν και όσα καταμαρτυρούσαν για τη σημερινή υφυπουργό τα φιλοσυριζαϊκά ΜΜΕ.
Δεν ήταν μόνο το καυστικό σχόλιο της «Αυγής» για τις «περιβόητες κατσαρίδες» που είχε χρησιμοποιήσει κάποτε η κ. Παπακώστα αναφερόμενη στους μετανάστες.
Στην κορυφή των εκατέρωθεν χαρακτηρισμών φιγουράρει δίχως αμφισβήτηση ο χαρακτηρισμός της σημερινής εκλεκτής του Αλέξη Τσίπρα από το Left.gr ως «Ζαρούλια της ΝΔ», σε άρθρο του «κόκκινου» ιστότοπου την 11η Νοεμβρίου 2012 (με αφορμή ακριβώς την ατυχή παρομοίωση των μεταναστών με κατσαρίδες).
Εξ ου και η σπουδή των υπευθύνων του φιλοκυβερνητικού μέσου να εξαφανίσουν από προσώπου γης -ή μάλλον ορθότερα Διαδικτύου- το επίμαχο άρθρο.
Γιατί πια «είναι φίλη μας» η Παπακώστα…
Και τα ευτράπελα του «ανοίγματος» Τσίπρα στη λαϊκή Δεξιά φαίνεται ότι θα έχουν συνέχεια…

Share.

Comments are closed.