Γιώργος Καμίνης: Ξεκαθαρίζει ότι την ευθύνη για τον φωτισμό στου Φιλοπάππου έχει το Υπουργείο Πολιτισμού

0

Το υπουργείο Πολιτισμού φέρει την ευθύνη για τον φωτισμό στην περιοχή του Φιλοπάππου δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με αφορμή το έγκλημα με τον άτυχο 25χρονο φοιτητή.
Συγκεκριμένα και επερωτηθείς σχετικά με τον φόνο του 25χρονου Νίκου Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είπε ότι υπεύθυνη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας είναι αποκλειστικά η Ελληνική Αστυνομία και στα σημεία που υπάρχει εγκληματικότητα πρέπει να υπάρχει επαρκής αστυνόμευση.
Παράλληλα ο κος Καμίνης τόνισε πως την ευθύνη της διαχείρισης του χώρου και τον φωτισμό στους αρχαιολογικούς χώρους όπως και στου Φιλοπάππου την έχει το υπουργείο Πολιτισμού.
«Ο καθένας πρέπει να κάνει την δουλειά του έως ότου μπορέσει ένας δήμος να συγκεντρώσει όλες τις αρμοδιότητες» τόνισε ο κ.Καμίνης και ζήτησε την δημιουργία μητροπολιτικού δήμου.
Ο δήμαρχος λίγο μετά δημοσίευσε στο Twitter ανάρτηση στην οποία εκφράζει την άποψη ότι οι συλλήψεις στην υπόθεση Φιλοππάπου αποδεικνύουν ότι η ΕΛΑΣ καταφέρνει σημαντικά πράγματα αλλά αναγκαία είναι και η πολιτική βούληση.
Τέλος δήλωσε ότι είχε ζητήσει την παραίτηση Τόσκα με αφορμή την έξαρση της εγκληματικότητας.

Share.

Comments are closed.