Φαντάροι καταγγέλλουν: Άθλιες συνθήκες στα ΚΑΑΥ – Θα έχουμε αυτοκτονίες και υπεύθυνοι θα είναι Καμμένος-Κουβέλης»

0

Καταγγελίες για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα, μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, κάνουν στρατιώτες.
Στην επιστολή καταγγελίας, που δημοσιεύει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος», υποστηρίζεται πως στρατευμένοι υποχρεώνονται σε εξαντλητικά ωράρια προκειμένου να φέρουν εις πέρας τις εργασίας ανοικοδόμησης. Μάλιστα, προειδοποιούν πως δεν θεωρούν απίθανο να σημειωθούν αυτοκτονίες στη μονάδα.
«Οι φαντάροι, με εξαντλητικά ωράρια από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ επιδιόρθωσαν επιφανειακά τις φθορές για να μπορούν οι Στρατιωτικοί να κάνουν δωρεάν διακοπές. 
Θυμίζουμε ότι τα ΚΑΑΥ του Άγιου Ανδρέα είχαν πάθει σοβαρές ζημιές στην τελευταία δολοφονική πυρκαγιά (καταστροφή και φθορές γνώρισαν τα 144 από τα 550 καταλύματα).  
Στην κραυγή αγωνίας των συναδέλφων φαντάρων που δημοσιοποιούμε κρατούμε τις δικές τους διατυπώσεις ώστε να γίνει κατανοητό το μέγεθος της εργασιακής εκμετάλλευσης τους από τον Ελληνικό Στρατό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν.
Προσωπικά υπεύθυνοι για όλα αυτά οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Φώτης Κουβέλης μαζί με τον ΑΓΕΣ Στεφανή!
» αναφέρει ο «Σπάρτακος».

«Αναλυτικά η καταγγελία όπως τη δημοσιεύει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος:
Μετά από τρελή ενταντικοποίηση και ατέλειωτη δουλειά τα ΚΑΑΥ άνοιξαν και το μεγαλύτερο κομμάτι των ΚΑΑΥ έχει αποκατασταθεί.
Όμως τα πράγματα χειροτέρεψαν, η υπηρεσία πάει 3 μέσα-1 έξω ή και  4-1 με δουλειές και τρέξιμο αυτά επικρατούν στα ΚΑΑΥ
Επίσης ζούμε μέσα στην μπόχα.
Ζούμε σαν τα ποντίκια, ήμαστε σκλάβοι δουλειάς και υπηρεσίας.
Κινδυνεύουμε με σοβαρά προβλήματα υγείας επειδή φτιάξαμε όλο το ΚΑΑΥ εμείς οι φαντάροι.
Μόνοι μας, από τις 8 το πρωί έως 9 το βράδυ δουλειά χωρίς διάλειμμα και υπηρεσίες ταυτόχρονα στις οποίες αν δεν είσαι καθώς πρέπει σε τιμωρούν με 5 μέρες φυλάκιση!
Τα καψώνια συνεχίζεται χωρίς σταματημό.
Δράστης, πρώτος και καλύτερος ένας Αρχιλοχίας ο οποίος χώνει φαντάρους σε βαριές αγγαρείες, να καθαρίζουν όλο το ΚΑΑΥ από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα.
Από την άλλη, ο Συνταγματάρχης Διοικητής του ΚΑΑΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για την κούραση των φαντάρων και διατάζει ανήμερα της Παναγίας να γίνει λειτουργία και να μην βγει κανένας εξοδούχος θέλοντας να δείξει πόσο χριστιανός είναι!
Άλλοι φαντάροι που πήζουν σε αγγαρείες και υπηρεσίες 3 κα 4 μέρες, πρέπει να μείνουν μέσα και να κάνουν άλλες τόσες σερί μαζί με την αγγαρείες χωρίς σταματημό.
Ο φόβος της αυτοκτονίας είναι ορατός για τους φαντάρους καθώς η όλη κατάσταση το μόνο που μας κάνει είναι να μας τσαλαπά την ψυχολογία και νοιώθουμε ότι απειλείται η σωματική μας ακεραιότητα.
Αναγκαζόμαστε να ζούμε σε άθλιες συνθήκες καθώς στην λέσχη τρώμε κλειδωμένοι στα μαγειρεία για να μην μας βλέπουν οι παραθεριστές γιατί απαγορεύεται να τρώμε δημόσια Η κάθε μέρα είναι κόλαση καθώς οι περισσότεροι από τους παραθεριστές μας φέρονται σαν σκουπίδια και έχουνε απαιτήσεις από εμάς όπως να καθαρίζουμε μια μικρή στοίβα πευκοβελόνες από τα σπίτια τους γιατί τους ενοχλεί….
Ζούμε έναν Γολγοθά, δεν υπάρχει σωτηρία1
Σύντομα θα έχουμε αυτοκτονία στα ΚΑΑΥ και θα είναι πολύ αργά.
Επισκευές δεν έγιναν ποτέ.
Τίποτα ψευτοδουλειά έγινε από φαντάρους.
Φέρανε και από άλλες μονάδες να κάνουν διάφορες επιδιορθώσεις όπως ψευτοβάψιμο πάνω από τα καμένα και καθάρισμα αυτά έγιναν μόνο τίποτα παραπάνω.
Εμείς όχι μόνο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το ΓΕΣ να σταματήσουν άμεσα όλα αυτά. Καλούμε τους φαντάρους να ζητήσουν άμεσα να φύγουν από τα ΚΑΑΥ όπου ΠΑΡΑΝΟΜΑ η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία τους βάζει να εργάζονται.»

Share.

Comments are closed.