ΚΙΝΑΛ για δηλώσεις Κουρουμπλή: Αποκαλύφθηκε το σόου εξαπάτησης και συγκάλυψης

0

Ολομέτωπη επίθεση στην Κυβέρνηση και για την επικοινωνιακή διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς με τους δεκάδες νεκρούς εξαπολύει και το Κίνημα Αλλαγής.
Με αφορμή όσα υποστήριξε ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχετικά με την πρώτη ενημέρωση για νεκρούς την ημέρα της πυρκαγιάς και την αντίδραση της Κυβέρνησης, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε ότι πρόκειται για «ομολογία κυνισμού και απανθρωπιάς».
Όπως σημειώνει ο Παύλος Χρηστίδης «έστησαν επικοινωνιακό show εξαπάτησης και συγκάλυψης. Αποκαλύφθηκαν. Αλλά τσίπα για έμπρακτη ανάληψη της ευθύνης τους δεν έχουν».

Κουρουμπλής: Υπήρχε η πληροφορία για νεκρό αλλά δεν την αξιολογήσαμε ως ασφαλή
Ο κ. Κουρουμπλής ερωτηθείς σχετικά με τη σημερινή δήλωση-βόμβα του επικεφαλής των 40 ανδρών της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών που έσωσαν εκατοντάδες ανθρώπους στο Μάτι, ότι με τους άνδρες του εντόπισαν τους νεκρούς πολύ έγκαιρα, και συγκεκριμένα πριν νυχτώσει, και ενημέρωσαν την πολιτική ηγεσία, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε ότι πράγματι «υπήρχε αυτή η πληροφορία» αλλά δεν αξιολογήθηκε ως ασφαλής αφού αυτοί οι άνθρωποι δούλευαν στη θάλασσα.

Με άλλα λόγια ο κ. Κουρουμπλής από το γραφείο του αμφισβήτησε όσα έβλεπαν και ζούσαν οι άνδρες του Λιμενικού στον τόπο της τραγωδίας.

Share.

Comments are closed.