Δυο παραιτήσεις Αντιδημάρχων στο Δήμο Μαραθώνος

0

Στο Δήμος Μαραθώνος είχαμε μέχρι τώρα δυο παραιτήσει αντιδημάρχων του νυν Δημάρχου Ηλία Ψινάκη.
Την αρχή έκανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας στον Μαραθώνα, Δήμητρα Λαμπαρού που ανακοίνωσε την παραίτησή της, αφήνοντας αιχμές. 
H αντιδήμαρχος Μαραθώνα άφησε αιχμές κατά του δημάρχου Ηλία Ψινάκη. Όπως τόνισε, θλίβεται γιατί στήριξε έναν άνθρωπο που δεν άξιζε, και ο οποίος δεν ήταν καν παρών στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που ο ίδιος συγκάλεσε.
«Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη. Εφόσον δεν το έκανε κανείς, άλλος ενώ έπρεπε να το κάνει, θα το κάνω εγώ. Ντρέπομαι για τη συμπεριφορά όσων βρίσκονται σε θέση ευθύνης αλλά την ευθύνη δεν την πήραν ποτέ» είπε η κυρία Λαμπαρού μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Στη συνέχεια την ακολούθησε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Έργων Βασίλης Τσουπράς.
«Η συνείδησή μου ότι υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα από μένα, με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ και από τη θέση του Αντιδημάρχου και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και να πάω σπίτι μου», έγραψε ο κ. Τσουπράς.
Πάντως, ο υπό παραίτηση αντιδήμαρχος επισημαίνει ότι από το πρώτο λεπτό ήταν «στον τόπο της πυρκαγιάς και με όλες μου τις δυνάμεις έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι του για να περιορίσουμε το μέγεθος της καταστροφής».

Share.

Comments are closed.