Γιώργος  Θωμάς:  Να  ακυρωθούν  κατά την διάρκεια του  3ημερου  εθνικού πένθους  οι  εκδηλώσεις του  φεστιβάλ  ρεματιάς  Χαλανδρίου

0

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαλανδρίου «Μια πόλη για να ζεις – Χαλάνδρι η πόλη μας», Γιώργος Θωμάς, με επιστολή του προς το Δήμαρχο Χαλανδρίου ζητά να ακυρωθούν, κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους για τους νεκρούς της Θεομηνίας της Ανατολικής Αττικής, να ακυρωθούν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Διαβάστε την επιστολή του κ. Θωμά προς το Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο:
«Κ Δήμαρχε , κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου
Όταν η χώρα βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία, όταν η μυρωδιά του θανάτου εχει φτάσει στα μπαλκόνια μας, ο Δήμος Χαλανδρίου οφείλει να σεβαστεί τους 10δες νεκρούς τους εκατοντάδες συγγενείς και φίλους τους όπως επίσης όλους όσους συμμετέχουν στο βαρύ αυτό πένθος.
Θεωρώ ότι αυτή την ωρα του εθνικού αλλά και του ατομικου πένθους του καθενός, δεν είναι δυνατόν  εμείς , ως Δημος Χαλανδρίου «να αδωμεν». Δεν μπορώ να φανταστώ, αυτές τις ώρες που ο καθένας  συλλογαται τον θάνατο τόσων συνανθρώπων, και ο Αττικός ουρανός είναι γεμάτος ανθρωπινά αποκαϊδια, εμείς ως Δήμος Χαλανδρίου « να εκτελούμε το καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα», να τραγουδάμε και να διασκεδάζουμε.
 Ζητώ ως Δημοτικός σύμβουλος και ως επικεφαλής Δημοτικής παράταξης, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στην μνήμη των συνανθρώπων μας που χάθηκαν, αλλά και του πόνου των οικογενειών τους, την ματαίωση και την μετάθεση σε άλλες ημερομηνίες των προγραμματισμένων για αυτό το 3ημερο,  εκδηλώσεων του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Share.

Comments are closed.