Νεκρός ο π. Σπυρίδων του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική

0

Μεγάλη απώλεια για το Χαλάνδρι αποτελεί ο θάνατος του πρωτοπρεσβύτερου π. Σπυρίδωνος Παπαποστόλου, με καταγωγή από το Αγρίνιο, επί σειρά ετών προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου, ο οποίος δυστυχώς βρίσκεται στη λίστα των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.
Ήταν αδελφός του μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαποστόλου, ενώ και τα δύο αδέλφια είχαν αγωνιστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναιτωλικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατήρ Σπυρίδων ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα όπου είχε καταφύγει λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς.
Είναι γνωστό σε όλους τους Χαλανδραίους ότι η προσφορά του στην πόλη ήταν πολύπλευρη και ανεκτίμητη και η απώλειά του δυσαναπλήρωτη.
Καλό Παράδεισο παπα Σπύρο.

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο Χαλάνδρι
Αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο – πριν την τακτική του συνεδρίαση – θα αποχαιρετίσει τον εφημέριο του Αγίου Νικολάου.
«Έκτακτη πρόσκληση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου 
Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 25η Ιουλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης: 
ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 
1) Έκδοση ψηφίσματος για την απώλεια του πατρός Σπυρίδωνος Παπαποστόλου, εφημερίου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου.
»

Share.

Comments are closed.