Ζόραν Ζάεφ: Η Μακεδονία έχει λόγους να γιορτάζει- Είναι μία ελεύθερη χώρα

0

Σε πανηγυρικούς τόνους πραγματοποιήθηκε η “φιέστα” του Ζόραν Ζάεφ στην πόλη Μπίτολα όπου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα πλαίσια των εορτασμών της κυβέρνησης για την πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ.
Στη δήλωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης των Σκοπίων ο Ζόραν Ζάεφ αναφερόταν διαρκώς στη “Μακεδονία“, υποστηρίζοντας ότι έχει κάθε λόγο να γιορτάζει, διότι «πραγματοποιούμε τους κοινούς στρατηγικούς στόχους, τα κοινά μας όνειρα και τις κοινές μας ελπίδες».
Ο Ζόραν Ζάεφ χαρακτήρισε τα πάρτι στις 15 πόλεις ως «πρόσκληση για ενότητα, με όλες τις πολιτικές διαφορές μας, για τους στρατηγικούς στόχους της χώρας μας, την ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ».
«Αυτό που πέτυχε η “Μακεδονία” σε ένα χρόνο είναι επιτυχία όλων μας. Έχουμε λόγους να πανηγυρίζουμε και να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες μας», είπε ο κ. Ζάεφ, στην συνέχεια.
Και πρόσθεσε ότι «απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες: Σήμερα τα πράγματα που μας χωρίζουν δεν είναι τόσο δυνατά όσο τα πράγματα που μας ενώνουν Και αυτά είναι η ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα και η πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ. Αυτές είναι οι δυνάμεις που θα μας ανοίξουν το δρόμο για το μέλλον».
«Η “Μακεδονία” είναι μια ελεύθερη χώρα. Κάθε πολίτης αποφασίζει μόνος του τη θέση του. Καλώ εσάς και την αντιπολίτευση: Ας αποφασίσουμε το μέλλον της “Μακεδονίας”. Ας σταματήσουμε τα μίση»,  κατέληξε ο Πρωθυπουργός της FYROM.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner