ΚΙΝΑΛ: Πυρετώδεις προετοιμασίες στο Κίνημα Αλλαγής για το ευρωψηφοδέλτιο
Νέα πολιτική πρωτοβουλία αναλαμβάνει η Φώφη Γεννηματά, όπου αναμένεται να παρουσιάσει τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για την Αυτοδιοίκηση σε εκδήλωση του κόμματος το απόγευμα με θέμα : «Αλλάζουμε το Κράτος, Δυναμώνουμε την Αυτοδιοίκηση».
Η ημερίδα που πραγματοποιείται σήμερα στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» στο κέντρο της Αθήνας, έρχεται λίγες ημέρες μετά από ανάλογη εκδήλωση που πραγματοποίησε το Κίνημα Αλλαγής για την Ανάπτυξη και τις Επενδύσεις με την Φώφη Γεννηματά να παρουσιάζει εκεί τα 9 + 6 σημεία του προγράμματος του κόμματός της για Ανάπτυξη στην χώρα μας.
Στην ομιλία της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής θα αναφερθεί στην ιστορική συνεισφορά του χώρου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα επαναλάβει ότι ο «Κλεισθένης» δεν είναι αποδεκτός για το Κίνημα Αλλαγής ούτε ως βάση συζήτησης, αλλά και θα κατηγορήσει την κυβέρνηση για τακτικισμούς όσον αφορά τη σύνδεση του νομοσχεδίου με τον εκλογικό νόμο. Θα μιλήσει για έναν ευρύτερα “κακό νόμο” για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για αλλαγές στον χώρο, ενώ θα ‘φωτογραφήσει’ την στήριξη σε πρόσωπα και υποψηφίους το επόμενο διάστημα, κυρίως δε σε επιτυχημένες επιλογές της παράταξης, που θα θελήσουν να δοκιμαστούν εκ νέου στις κάλπες. Σε μία βαθιά πολιτική ομιλία, η Φώφη Γεννηματά θα επαναλάβει, τέλος, σε όλους τους τόνους την ειλημμένη απόφαση του κόμματός της για αυτόνομη πορεία και αυτοδύναμη στρατηγική, καθώς και την προσπάθειά του για κοινωνικές συμμαχίες σε όλα τα επίπεδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των προτάσεων που θα καταθέσει η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ θα είναι :
Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης
1ο Πάνελ: Επιτελικό Κράτος και Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση
Συντονίστρια : Εύη Χριστοφιλοπούλου (Βουλευτής-Υπεύθυνη Κ.Ο. για την Αυτοδιοίκηση)
Ομιλητές
2ο Πάνελ: Προτεραιότητες ενός σύγχρονου, δημοκρατικού και προοδευτικού Αυτοδιοικητικού κινήματος
Συντονιστής: Άγγελος Τόλκας, Γρ. Αυτοδιοίκησης Κινήματος Αλλαγής
Ομιλητές
Συμπεράσματα: Μανώλης Χριστοδουλάκης, Γραμματέας Κινήματος Αλλαγής
ΚΙΝΑΛ, αυτοδιοίκηση, Γεννηματά, ημερίδα
Tο βράδυ της 25ης Μαρτίου, σημειώθηκε έκρηξη γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι, που βρίσκεται επί της…
Ημερίδα αφιερωμένη στους φροντιστές ατόμων με άνοια διοργανώνει ο Δήμος Βριλησσίων την Πέμπτη 27/3 στις…
Η δημοτική παράταξη «Νίκη Πολιτών», με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο, Γιάννη Σταθόπουλο, με ανακοίνωσή της…
Η Ελληνική Επανάσταση του 1821, ένας αγώνας ιερός και άνισος κι έμελλε να εμπνεύσει πολλούς καλλιτέχνες…
Η εκπαίδευση κατά την Ελληνική Επανάσταση 1821-1827 Έρευνα – Παρουσίαση: Δαυίδ Αντωνίου Βουλή των Ελλήνων,…
(Εισήγηση του Δημήτρη Οικονόμου στην ad-hoc επιτροπή της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στα Τίρανα με τίτλο "Progressive…