ΚΙΝΑΛ: Η Μάνδρα ξαναζεί τον εφιάλτη της πλημμύρας [βίντεο]

0

Ο τομέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τίτλο: «Η Μάνδρα ξαναζεί τον εφιάλτη, η Αττική πνίγεται στα σκουπίδια».
Με την κίνηση αυτή επιχειρείται μια επίθεση στην Περιφέρεια Αττικής εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής με βίντεο που κυκλοφόρησε, τόσο με αφορμή τις πλημμύρες των τελευταίων 24 ωρών στη Μάνδρα Αττικής, που ξύπνησαν τον εφιάλτη του περασμένου Νοεμβρίου, όσο και για τα σκουπίδια που έπνιξαν το Λεκανοπέδιο, με το κλείσιμο του ΧΥΤΑ.
Στο βίντεο εμφανίζονται πλάνα από τις φονικές πλημμύρες του Νοεμβρίου, όπου έχασαν τη ζωή τους 24 άνθρωποι, με το Κίνημα να επισημαίνει ότι επτά μήνες μετά, καταστράφηκαν περιουσίες και κινδύνευσαν άνθρωποι, επισημαίνοντας ότι δεν έχουν ξεκινήσει τα αντιπλημμυρικά έργα, αντιπαραβάλλοντας τη δήλωση της Περιφέρειας ότι τα «έργα προχωρούν με ρυθμούς ρεκόρ», καθώς και τη δήλωση της Ρένας Δούρου ότι «τα φαινόμενα σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή».

Το κείμενο που συνοδεύει το video αναφέρει:
«H Μάνδρα ξαναζεί τον εφιάλτη.
Επτά μήνες μετά τις πλημμύρες με 24 νεκρούς, κινδύνεψαν άνθρωποι, καταστράφηκαν περιουσίες. Κανένα έργο προστασίας.
Δήμαρχος Μάνδρας: «Είμαστε αφημένοι στην τύχη μας»
Περιφέρεια Αττικής: «Τα έργα προχωράνε με ρυθμούς-ρεκόρ», «Τα φαινόμενα σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή»
Η Αττική πνίγεται στα σκουπίδια.
Ρένα Δούρου 2014: Ιδεοληψίες … στις χωματαρές.
Τέσσερα χρόνια μετά:
Kανένα έργο, ακύρωση προγραμμάτων, χαμένα κονδύλια Ε.Ε, κίνδυνος στην υγεία, καταστροφή στο περιβάλλον. Η κυρία Δούρου… απούσα. Παρούσα… στη φιέστα της γραβάτας. Κοροϊδία ΤΕΛΟΣ.
»

Δείτε το βίντεο του τομέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής

Share.

Comments are closed.