ΚΙΝΑΛ προς Θεοδωράκη: Συζητήσεις για «αποχωρήσεις εν αναμονή» δεν βοηθούν

0

Στην πρόταση «Συζητήσεις για «αποχωρήσεις εν αναμονή» δεν βοηθούν και σε κάθε περίπτωση προχωράμε δυναμικά μπροστά για την ισχυρή κεντροαριστερά.» της ανακοίνωσης του ΚΙΝΑΛ σήμερα, βρίσκεται το μήνυμα προς τον Σταύρο Θεοδωράκη που με λίγα λόγια του λέει ότι: μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου αλλά εμείς θα προχωρήσουμε χωρίς εσένα.
Αυτή η ανακοίνωση είναι αποτέλεσμα συναντήσεων αλλά και τηλεφωνικών συσκέψεων της Φώφης Γεννηματά με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, πλην του Σταύρου Θεοδωράκη.
Η κ Γεννηματά συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο ενώ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Γιώργο Καμίνη και τον Νίκο Ανδρουλάκη. Πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι η ανακοίνωση βγήκε με τη σύμφωνη γνώμη όλων των προαναφερομένων.

Διαβάστε Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής
«Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου της Ελλάδας.
Κοινός στόχος των κομμάτων και των κινήσεων που συνθέτουν το Κίνημα Αλλαγής, είναι ο αυτόνομος πρωταγωνιστικός μας ρόλος μέσα από την αύξηση της επιρροής μας και την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών.
Ενώνουμε δυνάμεις της κοινωνίας απέναντι στις συντηρητικές και αδιέξοδες πολιτικές και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Επιδιώκουμε τον πλουραλισμό ιδεών.
Παράλληλα όμως, μέσα από τις αναγκαίες πολιτικές συνθέσεις, υπηρετούμε την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου για ενότητα.
Συζητήσεις για «αποχωρήσεις εν αναμονή» δεν βοηθούν και σε κάθε περίπτωση προχωράμε δυναμικά μπροστά για την ισχυρή κεντροαριστερά.
Αυτό αποτελεί απαίτηση και εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων συνιδρυτών του Κινήματος Αλλαγής.
Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν πολιτική ενότητα, υπερβάσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.»

Share.

Comments are closed.