Η Κομισιόν επιβεβαιώνει: Κόβονται συντάξεις και «ψαλίδι» στο αφορολόγητο  

0

Και με τη «σφραγίδα» της Κομισιόν επιβεβαιώνεται ότι κόβονται οι συντάξεις από 01/01/2019 και μειώνεται το αφορολόγητο από το 2020.κι ας λένε ό,τι θέλουν οι κυβερνώντες για να παραπλανήσουν τον κόσμο. Άλλωστε ένα ψέμα ακόμα δεν βλάπτει.
Το σχετικό απόσπασμα αναφέρει: «Στο πεδίο της προσαρμογής, το πακέτο αποτελείται από μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό που θα αποδώσει 1% του ΑΕΠ το 2019 η οποία θα ακολουθηθεί από μείωση του αφορολόγητου για τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης το 2020».
Πάντως εμείς σε είχαμε πολύ νωρίτερα ενημερώσει για όλα αυτά. Ειδικότερα με το άρθρο μας «Επικαιροποιημένο μνημόνιο: Αυστηρή εποπτεία, χαριστική βολή σε συντάξεις και αφορολόγητο» στις 24 Μαΐου μιλούσαμε για «αυστηρή επιτήρηση της Αθήνας αλλά και τη χαριστική βολή που δίνεται σε συντάξεις και αφορολόγητο».
Η ελληνική πλευρά προσδοκά, πάντως, ότι στις συζητήσεις που θα γίνουν τον Οκτώβριο για τον Προϋπολογισμό του 2019, θα μπορέσει να κάνει παρεμβάσεις, “πατώντας” στα προσδοκώμενα νέα υπερπλεονάσματα και στο δημοσιονομικό χώρο, που εκτιμάται ότι θα δημιουργηθεί

Δείτε την έκθεση συμμόρφωσης (66 σελίδες) για την 4η αξιολόγηση

Share.

Comments are closed.