Η αστυνομία ψάχνει για το Μπαρμπαρούση στην Αιτωλοακαρνανία

0

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην ευρύτερη  περιοχή της Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη, μετά την εισαγγελική παραγγελία σε βάρος του για το κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, του βουλευτή, Κώστα Μπαρμπαρούση, εναντίον του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας.
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και περίπου στις 21:00, όταν πέρασε τα διόδια της γέφυρας του Ρίου. Οι άνδρες της τροχαίας τον εντόπισαν και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Αυτός όμως, δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα τέτοια που παραλίγο να παρασύρει τους τροχονόμους.
Οι αστυνομικοί απέφυγαν να βάλουν «μπλόκο» περιπολικών στην πορεία του βουλευτή με τον φόβο μην σημειωθεί τροχαίο ατύχημα στην «τρελή πορεία» του ΙΧ του Μπαρμπαρούση που κατευθύνεται στο Αγρίνιο όπου διαμένει.

Τα ίχνη του Μπαρμπαρούση αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου και της Κατούνας, όπως επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου.
Νωρίτερα, ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε εντοπιστεί να οδηγεί το ΙΧ αυτοκίνητό του με υπερβολική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα και δεν σταμάτησε στα μπλόκα των αστυνομικών στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Το ερώτημα φυσικά που προκύπτει αβίαστα είναι: ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;

Share.

Comments are closed.