Το κοινό γύρισε την πλάτης στον Τσίπρα – Στο 7,8% η τηλεθέαση της συνέντευξής του στην ΕΡΤ1

0

Απογοητευτικά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης της συνέντευξης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Τετάρτης στην ΕΡΤ1.
Αν και υπήρχαν θέματα μείζονος σημασίας, με κυρίαρχο το Σκοπιανό, οι τηλεθεατές «γύρισαν την πλάτη» στη συνέντευξη, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση να σημειώσει 7,8% στο σύνολο, μόλις 4,8% στο κοινό ηλικιών 18 – 54 και 4,4% στο κοινό 15 – 44.
Το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης αφορά τους άντρες άνω των 55 και είναι 17% και ακολουθούν και πάλι άντρες, ηλικιών 18 -24, με ποσοστό 12,3%. Απογοητευτικά τα ποσοστά στα γυναικεία κοινά όπου εκεί ως υψηλότερο καταγράφεται το ποσοστό 4,7% στις ηλικίες 45 – 54. Η Αθήνα παρακολούθησε την συνέντευξη του πρωθυπουργού σε ποσοστό 9,3% έναντι του 8,5% που καταγράφεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα περίμενε κάποιος να σπάσουν τα κοντέρ λόγω Σκοπιανού.
Την ίδια ώρα στα άλλα κανάλια η τηλεθέαση που σημείωναν τα προγράμματα που προβάλλονταν ήταν υψηλότερη. Είναι απόλυτα εμδεικτικό να πούμε ότι ακόμα και το Mega που πρόβαλε σε επανάληψη τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Να με προσέχεις» σημείωνε 8,5% στο 18 – 54, η ξένη ταινία στο Star 17,1%, το «Πάμε πακέτο» στον Alpha 15,6%.Ακόμα και τι «Game of love» του ΑΝΤ1 είχε υψηλότερα ποσοστά με 8,5% και φυσικά δεν γίνεται κουβέντα για το «Survivor» του ΣΚΑΪ που εκέινη τη στιγμή «χτυπούσε» 31,5%.

Ο καθένας ας εντοπίσει τις αιτίες και ας εξάγει τα συμπεράσματα του!

Share.

Comments are closed.