Φώφη Γεννηματά: Νέα γραφειοκρατία και νέα ρουσφέτια φέρνει η κατάργηση του θεσμού των Σχολικών Συμβούλων

0

«H Κυβέρνηση καταργεί και τον θεσμό του Σχολικού Συμβούλου έναν από τους πιο δημοκρατικούς εκπαιδευτικούς θεσμούς που η καθιέρωση του από την Κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου δικαίωσε τους αγώνες του Κλάδου των εκπαιδευτικών» ανέφερε μεταξύ των άλλων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντησή της με την Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων (ΠΕΣΣ).
Διαβάστε τη δήλωση της Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά μετά την συνάντηση της με αντιπροσωπεία Σχολικών Συμβούλων
«Η Κυβέρνηση συνεχίζει τον κατήφορο στα θέματα της Παιδείας. Ο ρεβανσισμός, η προχειρότητα, οι πελατειακές σχέσεις, οι παλινδρομήσεις στη διαδικασία εισαγωγής στην Ανώτατη εκπαίδευση, τα ρουσφέτια, η απαξίωση των δομών ειδικής αγωγής έχουν φέρει σε αδιέξοδο την εκπαίδευση
Τώρα η Κυβέρνηση καταργεί και τον θεσμό του Σχολικού Συμβούλου.
Έναν από τους πιο δημοκρατικούς εκπαιδευτικούς θεσμούς που  η καθιέρωση του από την Κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου δικαίωσε   τους αγώνες του Κλάδου των εκπαιδευτικών.
Η κατάργησή του δημιουργεί νέα γραφειοκρατία για νέα ρουσφέτια
Ειδικά στο θέμα της ειδικής αγωγής, η συγχώνευση των (ΚΕΔΔΥ) θα είναι εις βάρος της υποστήριξης των μαθητών με αναπηρίες.
Το Κίνημα Αλλαγής καταψηφίζει τις ρυθμίσεις και στέκεται απέναντι σε αυτές τις ολέθριες επιλογές της Κυβέρνησης

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner