Κίνημα Αλλαγής: Η χρήση βίας δεν θα πτοήσει τον κόσμο της εργασίας

0

Με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής κατήγγειλε την ανύπαρκτη αστυνόμευση των σημερινών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι γνωστοί άγνωστοι έφτασαν ανενόχλητοι έως την εξέδρα ομιλιών της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ καταστρέφοντάς την. Φυσικά για συλλήψεις δεν γίνεται λόγος… Το αντίθετο μάλλον θα ήταν έκπληξη!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κίνηματος Αλλαγής
«Οι «αντισυγκεντρώσεις» και η βία δεν πτοούν τον κόσμο της εργασίας
Την  ημέρα Εθνικής Δράσης των δυνάμεων της εργασίας, μια μικρή ομάδα κουκουλοφόρων εξορμά από τα προπύλαια και επιτίθεται στην εξέδρα της κεντρικής απεργιακής εκδήλωσης (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, επιστημονικοί Σύλλογοι κ.α.) στην πλατεία Κλαυθμώνος προκαλώντας ζημιές, τρομοκρατώντας τους συγκεντρωμένους. Την ίδια στιγμή στέλεχος της αστυνομίας είπε στους υπευθύνους των συνδικαλιστικών οργανώσεων ότι παρατηρούσε τις βιαιότητες από το κλειστό κύκλωμα της τηλεόρασης. Προφανώς έχουμε περάσει στη σφαίρα της εικονικής αστυνόμευσης… Η χρήση βίας και οι, καταδικασμένες στην ιστορική λήθη, πρακτικές των «αντισυγκεντρώσεων» του παρελθόντος δεν θα πτοήσουν τον κόσμο της εργασίας, τους ανέργους, τους συνταξιούχους στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Όπως δεν θα τους πτοήσει και η προσπάθεια υπονόμευσης των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων, όπως προκύπτει από τη χθεσινή τοποθέτηση του αρχηγού της ΝΔ κ. Μητσοτάκη
»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner