Το πρώτο τροχαίο του Tesla Model 3 εκτός Αμερικής συνέβη στην Ελλάδα!

0

Άδοξο τέλος φαίνεται ότι πήρε το μεγάλο ταξίδι ενός Tesla Model 3 και του οδηγού του στην Ευρώπη, αφού ευρισκόμενο στη χώρα μας και λίγο πιο έξω από την Φλώρινα, το αυτοκίνητο προσέκρουσε με ταχύτητα στις μπαριέρες με το Autopilot σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές.
Σκοπός του οδηγού του Model 3, του You You Xue, ο οποίος είναι και ένας από τους πρώτους ιδιοκτήτες του νέου ηλεκτρικού της Tesla παγκοσμίως (σημειώστε ότι το Model 3 δεν πωλείται ακόμη στην Ευρώπη), είναι να διαδώσει μέσω αυτού του ταξιδίου του την αγάπη του για το Model 3 σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.
Ήδη και μέχρι την περασμένη Παρασκευή που συνέβη το ατύχημα, ο Xue είχε διανύσει πάνω από 39.000 χλμ. σε 25 χώρες στις δύο Ηπείρους.
Τι συνέβη όμως; Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ευρισκόμενος στον αυτοκινητόδρομο E65 και κινούμενος νοτιοδυτικά προς την Κοζάνη, λίγο έξω από τη Φλώρινα και με το Σύστημα αυτόνομης οδήγησης (Autopilot) σε λειτουργία, το Model 3 ξαφνικά πήρε απότομη πορεία προς τα δεξιά και, παρά τις προσπάθειες του οδηγού να το επαναφέρει στην πορεία του, προσέκρουσε με το αριστερό του τμήμα στις μπαριέρες μιας από τις εξόδου του αυτοκινητοδρόμου.

Διαβάστε περισσότερα – Δείτε φωτογραφίες και video, στο newsauto.gr

Share.

Comments are closed.