Ευθεία απειλή «Ρουβίκωνα» στον Μητσοτάκη: Θα τα πούμε από κοντά και σύντομα!

0

Με ανάρτησή του στο Facebook, (ναι… στο Facebook ) φερόμενο στέλεχος του Ρουβίκωνα απαντά στο χθεσινό διάγγελμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, απευθύνοντας ευθείες απειλές για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μέσω ανάρτησης ηγετικού στελέχους της αναρχικής οργάνωσης. Η ανάρτηση αυτή έγινε μετά την έφοδο μελών της οργάνωσης εναντίος του ΣτΕ,

Γράφει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κ……, που το τελευταίο διάστημα εκτοξεύει συνεχώς απειλές μέσω μηνυμάτων του στο διαδίκτυο. «Ο Μητσοτάκης έβγαλε τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. Το ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της Νέας Δημοκρατίας στα καλύτερά του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».
Εκτιμούμε ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα μάλλον «ενοχλήθηκαν» από την επίθεση που τού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ χθες, με αφορμή την εισβολή των αντιεξουσιαστών στο ΣτΕ, αλλά και τους χειρισμούς της κυβέρνησης όσον αφορά τη δημόσια ασφάλεια.
Κάνοντας λόγο για απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης, ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι «ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει».

Share.

Comments are closed.