Αμάν πια…: Μαξίμου και ΝΔ τσακώνονται ακόμα και για το ποιος ευθύνεται για την επίθεση στον Μπουτάρη

0

Νέος πόλεμος ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ, αυτή τη φορά με αφορμή, την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

Τσίπρας: Την επίθεση στον Μπουτάρη έκανε «ένα ακραίο τμήμα της ΝΔ»!
Η κόντρα άρχισε ήδη λίγο μετά την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης το Σάββατο, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του εξαπέλυσε βέλη κατά της ΝΔ. Μάλιστα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο φωτογράφισε τον πρώην περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο της ΝΔ, οι οποίοι επίχαιραν για την επίθεση στον κ. Μπουτάρη.
Όμως δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό, αλλά ανέβασε κι άλλο τους τόνους λέγοντας: «Και δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις –κάποιος δήμαρχος, ή πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ. Εδώ πρόκειται για ένα συμπαγές, σκοτεινό, και ακραίο τμήμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με έκφραση στα κορυφαία όργανά της. Δεν θέλω να πω τίποτε παραπάνω».

ΝΔ σε Μαξίμου για Μπουτάρη: Η νομιμοποίηση της βίας φέρει υπογραφή Τσίπρα
Η Πειραιώς από την πλευρά της απάντησε ανταπαδίδοντας τα πυρά, λέγοντας ότι «η νομιμοποίηση της βίας φέρει υπογραφή Τσίπρα» και συνέχισε λέγοντας ότι ο ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε από το 2008 για κρεμάλες και γερμανοτσολιάδες, υπέθαλπε βίαιες καστά επιθέσεις σε στελεχών άλλων κομμάτων και δημοσιογράφων, μιλώντας για “δικαιολογημένη αγανάκτηση” και ότι ήταν το κόμμα που προσπάθησε να πείσει τους πολίτες ότι υπάρχει καλή και κακή βία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής: 
«Η πολιτική και ηθική νομιμοποίηση της βίας στην Ελλάδα φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα.
Αυτός και το κόμμα του πρωτοστάτησαν και υπέθαλψαν τη βία το Δεκέμβριο του 2008.
Αυτός και το κόμμα του προανήγγειλαν κρεμάλες στο Σύνταγμα και μιλούσαν για γερμανοτσολιάδες.
Αυτός και το κόμμα του επέχαιραν για τις βίαιες επιθέσεις σε στελέχη άλλων κομμάτων και δημοσιογράφων, μιλώντας για “δικαιολογημένη αγανάκτηση”.
Αυτός και το κόμμα του έχτισαν καριέρες και τελικά κατέλαβαν την εξουσία επενδύοντας στη βία, τη συκοφαντία, την πόλωση και την τοξικότητα.
Αυτός και το κόμμα του προσπαθούν ακόμη και σήμερα να πείσουν τους πολίτες ότι υπάρχει καλή και κακή βία.
Για τη Νέα Δημοκρατία η βία είναι βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και η αντιμετώπισή της είναι πρώτη προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης.
Αν ο κ. Τσίπρας είχε ίχνος τσίπας θα έπρεπε να ντρέπεται για τη θρασύτατη αναφορά του στη Νέα Δημοκρατία. Αλλά τόσος είναι…».

Share.

Comments are closed.