Τελικά, «χάθηκαν» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τηλεμαραθώνιο που θα πήγαιναν για την ανακαίνιση του Νοσοκομείου «Σωτηρία»;

0

Τελικά χάθηκαν ή όχι χρήματα εράνου που είχε διενεργηθεί τον Απρίλιο του 2016 με στόχο την ανακαίνιση κλινικών του Νοσοκομείου «Σωτηρία».
Σύμφωνα με έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), ο διοικητής του νοσοκομείου Πέτρος Λυριντζής απαντά εγγράφως στο πρόεδρο της Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, Πάνο Κυριακόπουλο, με κοινοποίηση στην 1η ΥΠΕ, ότι έχει άγνοια για την τύχη των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τα ΜΜΕ για την ανακαίνιση της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου που ασχολείται με τον καρκίνο.
Ο ίδιος επικαλείται υπηρεσιακό έγγραφο του Διοικητικού – Οικονομικού Διευθυντή του «Σωτηρία» ο οποίος διευκρινίζει ότι δεν έχει υποβληθεί αίτημα στο νοσοκομείο για αποδοχή δωρεάς από έρανο που οργάνωσαν τα ΜΜΕ.
Μάλιστα, ζητά από τον κ. Κυριακόπουλο «επειδή η διοίκηση του νοσοκομείου δεν ήταν συμβαλλομένη στον εν λόγω έρανο να μην απευθυνθείτε ξανά σ’ αυτήν».
Η ΠΟΕΔΗΝ διερωτάται από την πλευρά της: «Πως είναι δυνατόν να μη γνωρίζει η Διοίκηση εάν παρελήφθησαν και που πήγαν τα χρήματα. Πόσα ήταν και για ποιο σκοπό διατέθηκαν».

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ για το θέμα αυτό:
«Που πήγαν τα χρήματα του εράνου του Απριλίου 2016 τον οποίο οργάνωσαν τα ΜΜΕ για την ανακαίνιση Κλινικών του Νοσοκομείου Σωτηρία;
ΑΘΗΝΑ 21/5/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 329

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Που πήγαν τα χρήματα του εράνου του Απριλίου 2016 τον οποίο οργάνωσαν τα ΜΜΕ για την ανακαίνιση κλινικών του Νοσοκομείου Σωτηρία;
Σας κοινοποιούμε επιστολή του Διοικητή του Νοσοκομείου Σωτηρία προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας κο Κυριακόπουλο Πάνο με κοινοποίηση στην 1η ΥΠΕ, ο οποίος δήλωσε άγνοια για την τύχη των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τα ΜΜΕ για την ανακαίνιση της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου που ασχολείται με τον καρκίνο. Πως είναι δυνατόν να μη γνωρίζει η Διοίκηση εάν παρελήφθησαν και που πήγαν τα χρήματα. Πόσα ήταν και για ποιο σκοπό διατέθηκαν.
Μάλιστα ο Διοικητής επικαλείται υπηρεσιακό έγγραφο του Διοικητικού – Οικονομικού Διευθυντή ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει υποβληθεί αίτημα στο Νοσοκομείο για αποδοχή δωρεάς από έρανο που οργάνωσαν τα ΜΜΕ.
Σχετική ερώτηση στο Διοικητή του Νοσοκομείου Σωτηρία απηύθυνε και το ΣΕΥΥΠ, στο οποίο ο Διοικητής απάντησε ότι δεν γνωρίζει για την τύχη των χρημάτω
ν.»

Τελικά τι έγιναν τα χρήματα; Πού πήγαν;
Πήγαν κάπου αλλού ή τα ενθυλάκωσαν κάποιοι;
Αναμένουμε κάποια απάντηση στο ερώτημα!

Δείτε το έγγραφο του διοικητής του νοσοκομείου Πέτρου Λυριντζή 

Share.

Comments are closed.