Απόστολος Δοξιάδης: Οργανωμένο σχέδιο διάσπασης του Κινήματος Αλλαγής από το ΣΥΡΙΖΑ

0

Συντονισμένο σχέδιο διάσπασης του Κινήματος Αλλαγής αποκαλύπτει ο Απόστολος Δοξιάδης, που μάλιστα αφήνει να εννοηθεί πως σε αυτό συμμετέχουν δευτεροκλασάτοι ή τριτοκλασάτοι πολιτικοί και κυρίως πολιτευτές συνεπικουρούμενοι από μια μερίδα αποκαλούμενων «διανοούμενων».
Η μέσω facebook παρέμβασή του έρχεται να προστεθεί στις εξελίξεις ειδικά των τελευταίων ημερών όπου στελέχη που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιούν ανοίγματα στον ΣΥΡΙΖΑ και εντέχνως δηλώνουν πως δεν πρέπει το ΚΙΝΑΛ να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά να αποδεχθεί τις επιθέσεις «αγάπης» των σημερινών κυβερνώντων.
Το σχέδιο, όπως αποκαλύπτει ο κ. Δοξιάδης, βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμη πιο έντονα από τη στιγμή που η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να ζητήσει τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση να δεσμεύσει το μέλλον της χώρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη
«ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ: ΔΙΑΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ
Αφού δεν έπιασε η λεγόμενη “επίθεση αγάπης” στη Φώφη Γεννηματά, νομίζω έχει μπει σε δράση το Σχέδιο Β του Σύριζα. Είναι ένα συντονισμένο σχέδιο να διασπάσει τον κεντροαριστερό ή σοσιαλδημοκρατικό χώρο (η ετικέτα δεν έχει τόση σημασία) μέσω περιφερειακών συμμαχιών, με δευτεροκλασάτους ή τριτοκλασάτους πολιτικούς και πολιτευτές του, καθώς και με διανοούμενους εκ των οποίων κάποιοι γενικότερα χαίρουν (έχαιραν;) εκτίμησης.
Θα πρέπει να προσέξει όποια και όποιος συμμετέχει σε αυτό. Αν ξέρουν τι συμβαίνει, ξέρουν σε τι συμπράττουν, και ξέρουν τι κάνουν, με γεια τους με χαρά τους–άλλωστε ο καθένας είναι υπεύθυνος και άξιος της τύχης του. Αλλά
αν έχουν παρασυρθεί, ας το ξανασκεφτούν. Να μην παρεξηγηθώ: δεν φοβάμαι μην πετύχουν, γιατί δεν πιστεύω ότι θα πετύχουν. Αλλά εκείνοι πρέπει να φοβηθούν, να μη χτυπάνε μετά το κεφάλι τους στον τοίχο–αφού πρώτα έχουν γελοιοποιηθεί εντελώς.
Γιατί βέβαια ισχύει και η παμπάλαια αρχή: την προδοσίαν πολλοί ηγάπησαν. Τον προδότη ουδείς

Share.

Comments are closed.