Υποψήφιος για τη Β3 Νομαρχιακή ο δάσκαλος Νίκος Μαρίνης

0

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου της Β-3 Νομαρχιακής Οργάνωσης Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας ο δάσκαλος Νίκος Μαρίνης. Να υπενθυμίσουμε ότι η Β3 Νομαρχιακή περιλαμβάνει τους δήμους: Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων, Παπάγου – Χoλαργού, Πεντέλης, Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαλανδρίου.
Ως γνωστόν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακής 13 Μαΐου 2018 και τα μέλη καλούνται να αναδείξουν: τους πρόεδρους και τα μέλη των Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων του κόμματος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Μαρίνη
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ Β3 Ν.Ο
Φίλες και Φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες της Β-3 Νομαρχιακής Οργάνωσης των Δήμων Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων, Παπάγου – Χ
oλαργού, Πεντέλης, Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαλανδρίου.
Στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 13 Μαΐου 2018
καλούμαστε να αναδείξουμε τους πρόεδρους και τα μέλη των Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων του κόμματος
Πιστός στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας την οποία υπηρετώ με άδολη αγάπη, πίστη και αφοσίωση από τα φοιτητικά μου χρόνια μέχρι σήμερα με γνώμονα πάντοτε το συλλογικό καλό και την προσφορά στην παράταξη και στην Πατρίδα θέτω στην διάθεση και στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Προέδρου της Β-3 Νομαρχιακής Οργάνωσης.
Με αυστηρή προσήλωση στην ενότητα της παράταξης ώστε με συλλογικότητα, σωστή μέθοδο και συντονισμένες ενέργειες να δουλέψουμε όλοι μαζί, χωρίς αποκλεισμούς και διαιρέσεις.
Καλώ όλα τα  μέλη της Ν.Δ. να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία γιατί όσο μεγαλύτερη η συμμετοχή  τόσο καλύτερη η δύναμη της αντιπροσώπευσης. Άλλωστε η Ν.Δ. έχει μεγάλο πλούτο σε στελέχη όλων των βαθμίδων και στη συγκεκριμένη στιγμή αυτό που χρειάζεται είναι η ανανέωση και η συμμετοχή όλων στις  διαδικασίες και στους στόχους που έχει θέσει από την πρώτη μέρα της εκλογής του ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Εύχομαι 
καλή επιτυχία στους  συνυποψηφίους και στα  μέλη ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ.  Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ούτε για  μια στιγμή ότι ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία και είμαστε όλοι μαζί και πριν και μετά από  την εκλογική διαδικασία.
Κλείνοντας οφείλω να ευχαριστήσω καταρχάς τα  ενεργά μέλη απ’ όλο το γεωγραφικό φάσμα της Β3  που υπέγραψαν την υποψηφιότητά μου αλλά και όλους όσους  με παρότρυναν να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλα τα μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.
Νίκος Μαρίνης
»

Σύντομο Βιογραφικό του Νίκου Μαρίνη
Ο Νίκος Μαρίνης γεννήθηκε στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας και από το 1985 κατοικεί μόνιμα στο Χαλάνδρι Αττικής.

Σπουδές
α. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Βιολογίας και Νέων Τεχνολογιών Πανεπιστημίου Αθηνών
β. Πτυχίο Διετούς  Μετεκπαίδευσης στην Ειδική Αγωγή Πανεπιστημίου Αιγαίου
γ. Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών
δ. Πτυχίο Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αθηνών
Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,. Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου N. Ψυχικού (2010-2017) και Διευθυντής  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου (2017-σήμερα) όπου σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς, μαθητές γονείς, δήμους,  πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς συλλόγους προωθεί δράσεις και καινοτόμα προγράμματα Πολιτισμού, Οικολογίας, Αθλητισμού και Νέων Τεχνολογιών με στόχο ένα Ανοικτό Σχολείο στην κοινωνία και στη ζωή.
Αναπλ. Αιρετός εκλεγμένος από 3.000 εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Π.Ε Β΄ Αθήνας με την παράταξη της ΔΑΚΕ  εκπροσωπεί  τους συναδέλφους του στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Εκπαιδευτικών της Β΄Αθήνας «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ» και αντιπρόσωπος στα συνέδρια της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Μέλος της ΔΑΠ  στα φοιτητικά του χρόνια και της Ν.Δ από το 1981 έχει διατελέσει εκλεγμένος αντιπρόσωπος σε συνέδρια του κόμματος, μέλος της Επιτροπής Παιδείας, Θεματικός Παιδείας της Β2  Νομαρχιακής.

Share.

Comments are closed.