Πέτρος Τατσόπουλος: Πολιτικά σούργελα που παράγουν υλικό για… Δελφινάριο

0

Μόνο ως …επιθεώρηση φαίνεται ότι μπορεί να αντιληφθεί κανείς τις συναντήσεις του Πάνου Καμμένου με την Κατερίνα Παπακώστα και τον Φαήλο Κρανιδιώτη χθες, αναφέρει ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.
Σε ανάρτησή του στα social media, κάνει λόγο για «πολιτικά σούργελα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι παράγουν πλούσιο υλικό για το Δελφινάριο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου
«Επειδή μάλλον δεν πήρατε είδηση τον… σεισμό, έκρινα σκόπιμο να σας ενημερώσω. Την ώρα που η δικτατορία του Ερντογάν κλιμακώνει τις προκλήσεις της, ο Πάνος Καμμένος θεωρεί ως εθνική προτεραιότητα να συναντήσει στο υπουργείο του έναν στρατόκαυλο ακροδεξιό πολιτευτή, που δεν αξιώθηκε ποτέ να βγει καν βουλευτής, οπότε είπε να μεταπηδήσει απευθείας στην αρχηγία ενός κόμματος (do it yourself, που λένε) και να μετράει τα δημοσκοπικά ποσοστά του στις υποδιαιρέσεις κάτω του μηδενός, καθώς και μία άλλη κυρία, που διαγράφτηκε πρόσφατα από τη Νέα Δημοκρατία και την “είδε” επίσης η ίδια ως επικεφαλής νέου δεξιού κινήματος. Κοινός στόχος των τριών πολιτικών σούργελων; Ο Ερντογάν; Μην ακούω αηδίες. Ποιος Ερντογάν; Ο Κυριάκος. Πλούσιο υλικό για το “Δελφινάριο” εάν ο ένας από τα τρία σούργελα δεν ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας. Καλά ξεμπερδέματα

Share.

Comments are closed.