Πάρις Καρβουνόπουλος: Ελληνικό τηλεοπτικό συνεργείο ήθελε να πάει στα Ίμια αλλά το απέτρεψε η ΕΥΠ!

0

Όπως αποκαλύπτει το πάντα έγκυρο Militaire του Πάρι Καρβουνοπουλου, χθες κάποιος ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός που βρίσκεται στη Κάλυμνο προσπάθησε να εποαναλάβει ό,τι έγινε το 1996 με την περήφημη κρίση των Ιμίων, αλλά τον απέτρεψε η ΕΥΠ.

Διαβάστε την ανάρτηση του Πάρι Καρβουνόπουλου στην ιστοσελίδα Militaire.gr
«Ξαναζούμε την πορεία που οδήγησε στη κρίση των Ιμίων; Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, αλλά πολλά γεγονότα που συνέβησαν τότε επαναλαμβάνονται με ομοιότητα που προβληματίζει.
Τότε, το 1996, ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός είχε δείξει τους βατραχανθρώπους πάνω στα Ίμια. Η Τουρκία το ήξερε φυσικά, αλλά είναι άλλο αυτό κι άλλο να μεταδίδονται εικόνες στην τηλεόραση. Τότε αμέσως τέθηκε η απαίτηση αποχώρησης των βατραχανθρώπων και η κρίση κλιμακώθηκε ραγδαία με τα γνωστά αποτελέσματα.
Από χθες  άλλος ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός βρίσκεται στη Κάλυμνο  και προσπάθησε να πάει στις βραχονησίδες. Κανένας από τους ντόπιους δεν προσφέρθηκε να κάνει την “αποστολή”, γνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολο να γίνει…
Τελικά στην υπόθεση ενεπλάκη υπαξιωματικός του ΠΝ που προσφέρθηκε να πάει το τηλεοπτικό συνεργείο πέριξ των Ιμίων. Δόθηκε ραντεβού για απόπλου, αλλά λίγο πριν ο υπαξιωματικός βάλει μπροστά τις μηχανές του ταχυπλόου, εμφανίστηκε “ομάδα” -μάλλον της ΕΥΠ- η οποία “ευγενικά” μεν αλλά… αποφασιστικά ακύρωσε την “αποστολή”.
Περιττό να αναφέρουμε ότι στο ΓΕΝ οι φωνές από γραφεία ανωτάτων ακούστηκαν …μέχρι την Κάλυμνο
»

Share.

Comments are closed.