Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στην Αλγερία – Φόβοι για 200 νεκρούς

0

 

Στρατιωτικό αεροσκάφος κατέπεσε στο αεροδρόμιο του Μπούφαρικ της Αλγερίας με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς.
Στρατιωτικό αεροσκάφος κατέπεσε στο αεροδρόμιο του Μπούφαρικ της Αλγερίας με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 200 νεκρούς.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, στο αεροσκάφος επέβαιναν 100 άνθρωποι ωστόσο, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους οι νεκροί μπορεί να ξεπεράσουν τους 200. Πιο συγκεκριμένα, το πρακτορείο Sputnik κάνει λόγο για 200 επιβαίνοντες και επικαλούμενο το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya μεταδίδει ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.
Σύμφωνα με το βρετανικό BBC, στο αεροπλάνο επέβαιναν 103 στρατιωτικοί με τις οικογένειές τους, ενώ φαίνεται να υπάρχει ένας επιζώντας. 
Το αεροσκάφος Ιλιούσιν κατέπεσε στην ορεινή περιοχή που βρίσκεται στην επαρχία Οούμ αλ-Μπουαγκί, και κατευθυνόταν προς την πόλη Μπεσάρ, λίγο μετά την απογείωσή του. 
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή που επικαλείται δηλώσεις του αξιωματούχου των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών συνταγματάρχη Φαρίντ Νετσάντ στο δημόσιο ραδιόφωνο, βρέθηκε ένας επιζών ενώ συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης.
Οι Αρχές έστειλαν στο σημείο130 μέλη της πολιτικής προστασίας, 14 ασθενοφόρα και δέκα φορτηγά.

Share.

Comments are closed.