Το συγκινητικό μήνυμα του Βαλβέρδε στα ελληνικά πάνω σε λάβαρο των μπλαουγκράνα!

0

O Ερνέστο Βαλβέρδε απέδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει βαθιά στην καρδιά του τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την συνολικότερα. 
Ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού που πλέον βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, την Μπαρτσελόνα, με την οποία στοχεύει φέτος να κατακτήσει το νταμπλ στην Ισπανία αλλά και το Champions League.
Όμως παρά το φόρτο εργασίας του και την καθημερινή πίεση στη Βαρκελώνη, όποτε έρχεται σε επαφή με την Ελλάδα, δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει πόσο πολύ την αγαπά.
Στο πλαίσιο των Δημοπρασιών Αγάπης που έρχονται για 7η συνεχόμενη χρονιά στην 24Media, ζητήθηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε – μέσω της πολύτιμης συνεισφοράς του βοηθού του, Γιον Aσπιάθου –  να υπογράψει ένα λάβαρο της Μπαρτσελόνα. Ο “Τσινγκούρι” όχι μόνο το υπέγραψε, άλλα έστειλε μήνυμα στη χώρα μας γράφοντάς το ο ίδιος στα ελληνικά, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.
«Με τη σκέψη και την καρδιά πάντα στην Ελλάδα», ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο λάβαρο το οποίο θα δημοπρατηθεί για καλό σκοπό, μαζί με τη φανέλα του Τζόρντι Άλμπα με τις υπογραφές των παικτών της Μπαρτσελόνα!
Οι Δημοπρασίες Αγάπης θα διεξαχθούν φέτος από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου σε Sport24 Radio, Sport24.gr και Contra.gr, και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην «Πανελλήνια Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων – Παιδιών Νοητικά Υστερούντων» ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ.

Share.

Comments are closed.