Παπανδρέου στο TheCaller: Όσοι ήταν απέναντι χρησιμοποίησαν μύθους που καταπίπτουν σήμερα!

0

Ως «πολύ σημαντική στιγμή για τη χώρα», χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στην κάμερα του TheCaller  και τον αρχισυντάκτη Κωστή Μοσχολιό.
«Ο κόσμος αναζητά πραγματικά εναλλακτικές πολιτικές», συμπλήρωσε ο ίδιος, που ανέδειξε ως μείζον πρόβλημα του κράτους την «πελατειακή λειτουργία του».
«Χάρη στον κ. Κυριάκος Μητσοτάκηςκαι την κυβέρνησή του φτάσαμε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας», ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά.
«Όσοι ήταν απέναντι χρησιμοποίησαν μύθους που καταπίπτουν σήμερα, όλοι αυτοί οι μύθοι ότι θα μας βοηθήσουν οι Ρώσοι με τα λεφτά και τα CDS…», είπε και σε εκείνο το σημείο ρωτήθηκε για τη δικαίωση του αδερφού του Αντρίκου Παπανδρέου για την εν λόγω υπόθεση.
«Μύθοι απέναντι σε μένα και στην οικογένειά μου για να μας πλήξουν και με τη λίστα Λαγκάρντ… Δυστυχώς συνεχίστηκαν μύθοι σχετικά με την ΕΛΣΤΑΤ και τον κ. Γεωργίου… Αυτούς τους μύθους πληρώνει σήμερα ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.
«Αν δούμε τις αλήθειες, μπορεί η Ελλάδα να κάνει πολλά. Εμείς είμαστε μια δύναμη που ενώνει, πάνω στη βάση της αλήθειας», τόνισε ο Γ. Παπανδρέου.
Ερωτηθείς σχετικά με τη… χείρα συνεργασίας που έτεινε από το βήμα του Συνεδρίου ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστήριξε πως «εμείς πρέπει να πάμε προοδευτικά, είμαστε η σύγχρονη προοδευτική αριστερά της Ευρώπης, να έχουμε αυτόνομη πορεία, γιατί μόνο έτσι θα χτυπήσουμε τα πραγματικά αίτια και προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου στο TheCaller και τον Κωστή Μοσχολιό

 

Share.

Comments are closed.