Άγριο γιουχάισμα στον Λεβέντη από του συνέδρους του Κινήματος Αλλαγής [Φωτο]

0

Με το δικό του ιδιαίτερα… αρνητικό τρόπο κατάφερε να στρέψει πάνω του τα φώτα του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που έδειξε πως πήγε στο ΣΕΦ για να κάνει «σόου» παρά για να απευθύνει ομιλία στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε στην ομιλία του «Πολλοί από εσάς που βρίσκεστε σήμερα δεν ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ το 1974, ψηφίσατε άλλα κόμματα, μετά σας έφερε κοντά στο ΠΑΣΟΚ η εξουσία. Να σας πω ότι με αγωνία το 1974, επειδή είχα μεγάλη φιλία και συγγένεια με τον Γρήγορη Κασιμάτη τρέχαμε στα εκλογικά τμήματα για να βάλουμε το ΠΑΣΟΚ με όσο καλύτερο ποσοστό μπορούσαμε στη Βουλή. Τρέχαμε στα εκλογικά τμήματα. Έχουμε εδώ μπροστά στην πρώτη σειρά τον πρωθυπουργό που μας έβαλε στα μνημόνια, κύριε Γιώργο (Παπανδρέου) μας έβαλες στο μνημόνιο με ωραίο φόντο... » με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί έντονα από τους συνέδρους, ενώ συμπλήρωσε «Ο λόγος της κας Γεννηματά είχε πολλά συνθήματα λες και έψαχνε χειροκρότημα». Λόγω και των πολλών αποδοκιμασιών κατέβηκε από το βήμα αναφέροντας «Διακόπτω, εγώ τιμώ το συνέδριο γιατί η Ενωση Κεντρώων με το ΠΑΣΟΚ είμαστε συγγενείς».

«Είμαστε δημοκρατικό και φιλόξενο κίνημα, αλλά οι στρατιώτες του κινήματος δεν μπορούν να ανέχονται προσβολές» ειπώθηκε εν συνεχεία από το βήμα προς τον κ.Λεβέντη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

 

Share.

Comments are closed.