Ι.Π. Μεσολογγίου: Αυλαία Γιορτών Εξόδου στη «Διέξοδο», με την φωτογραφική έκθεση του Νίκου Αλιάγα «Η Δοκιμασία του Χρόνου»

0

Με την φωτογραφική έκθεση του Νίκου Αλιάγα “Η Δοκιμασία του Χρόνου”, που διοργανώνει ο Κοινωφελής Πολιτιστικός Οργανισμός «Διέξοδος», ξεκινούν οι Γιορτές Εξόδου  στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.
Η έκθεση περιλαμβάνει ασπρόμαυρες φωτογραφίες μεγάλων διαστάσεων, με επίκεντρο το πέρασμα του χρόνου στην ανθρώπινη ύπαρξη. Πρόκειται για πορτραίτα καθημερινών ανθρώπων που ο Νίκος Αλιάγας απαθανάτισε στα ταξίδια του στον ελλαδικό χώρο.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 17 Μαρτίου 2017
στις 7.30 το βράδυ στους χώρους του Ιστορικού Μουσείου της «Διεξόδου», ενώ στον ίδιο χώρο, κατά τα ειωθότα, θα γίνει και η κήρυξη των 15θήμερων καλλιτεχνικών και πνευματικών εκδηλώσεων για την 192η επέτειο της Φρουράς της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων.
Η  έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Απριλίου και θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρας και Τρίτης) από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο, ενώ για οργανωμένες ομάδες επισκεπτών ή για εκπαιδευτικές ξεναγήσεις σχολείων θα λειτουργεί καθημερινά και εκτός ωραρίου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία του Μουσείου (26310 51260 και 6976 643610)

Δείτε το βίντεο που έχει αναρτήσει στο facabook ο ίδιος ο Νίκος Αλιάγας

Share.

Comments are closed.