Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν είμαστε οι ρεζέρβες του Τσίπρα

0

«Είμαστε αντίπαλοι με τον κ. Τσίπρα αλλά εγώ τουλάχιστον ξέρω να τηρώ τους κανόνες και τα όρια της αντιπαράθεσης», τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ για τη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την Δευτέρα με αφορμή την πρόταση νόμου που κατατέθηκε για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.
Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» τονίζει τι πρέπει «να αφήσουμε τα μεγάλα εθνικά θέματα έξω από τους καθημερινούς εμφυλίους» επαναλαμβάνοντας τη χθεσινή του δήλωση ότι «οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν». 
Ερωτηθείς για το αν θα μπορούσε το Κίνημα Αλλαγής να «συμπορευτεί» με τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ ο κ Θεοδωράκης επανέλαβε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η κα Φώφη Γεννηματά δεν είναι ρεζέρβες του Αλέξη Τσίπρα και δεν τους ενδιαφέρει να αντικαταστήσουν στην κυβέρνηση τον Πάνο Καμμένο.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος : Συνεννόηση για τα εθνικά θέματα
Για τα εθνικά θέματα «χρειάζεται συνεννόηση και διαμόρφωση εθνικής γραμμής. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν στη μικροκομματική αρένα», είπε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Δημήτρης Τσιόδρας: Όσοι κάνουν άλλου είδους σενάρια, θα μείνουν με τα σενάρια…
Με μια ανάρτηση του στο facebook σχολίασε ο Δημήτρης Τσιόδρας την επικείμενη συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσιόδρας έγραψε:
«Επειδή διαβάζω διάφορα, ενόψει της συνάντησης τη Δευτέρα στο Μαξίμου, λέω: Μακάρι να θεσμοθετηθεί Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. Ενα μόνιμο forum διαβούλευσης με τη συμμετοχή των πολιτικών αρχηγών, των πρώην πρωθυπουργών, υπουργών, στρατιωτικών και διπλωματών. Τελεία. Όσοι κάνουν άλλου είδους σενάρια, για συμμετοχή σε κυβέρνηση κλπ θα μείνουν με τα σενάρια. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση. Τελεία και παύλα

Share.

Comments are closed.