evros-news.gr: «Εξαφανισμένοι» οι τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των δύο στρατιωτικών μας

0

Αντιγράφω από την τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα του Έβρου evros-news.gr:
«Έχουν περάσει 9 μέρες από την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις Καστανιές από τους Τούρκους, παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, αλλά οι τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν “εξαφανισμένοι” και δεν βρήκαν να πουν ούτε μια λέξη συμπαράστασης.
Η Νατάσα Γκαρά, που μάλιστα είναι συμπολίτισσα με τον Ορεστιαδίτη ΕΠΟΠ λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ο Γιώργος Καΐσας και ο Δημήτρης Ρίζος, τοποτεθούνται καθημερινά στις προσωπικές τους σελίδες στο facebook επί παντός επιστητού ΚΑΙ είναι πολύ… δραστήριοι να κοινοποιούν δημοσιεύματα φιλοκυβερνητικών εφημερίδων. Όμως δεν έχουν βγάλει… άχνα στο θέμα της απαράδεκτης αιχμαλωσίας του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.

Ακολουθούν την τακτική σιωπής του επίσης “εξαφανισμένου” αρμόδιου υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και δεν κάνουν έστω μια τυπική δήλωση συμπάθειας και συμπαράστασης για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, όταν ο ένας από τους δυο στρατιωτικούς κατάγεται από το νομό τους. Δεν τους ζητάει κανείς να τοποθετηθούν και να δικαιολογήσουν τους απαράδεκτους χειρισμούς της Κυβέρνησης στην συγκεκριμένη υπόθεση, ούτε τον εφησυχασμό που καλλιέργησε μιλώντας για ένα τυπικό επεισόδιο που θα διευθετηθεί.
Να πουν ένα “κουράγιο στους γονείς τους και ευχόμαστε γρήγορα να επιστρέψουν στην Ελλάδα”, ακόμα και αν δεν το πιστεύουν τους ζητάει ο κόσμος. Οι χιλιάδες Εβρίτες που αγωνιούν και ξεσηκώθηκαν αγανακτισμένοι από την απαράδεκτη και προκλητική στάση και συμπεριφορά των Τούρκων. Προφανώς δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν το κόμμα τους και την Κυβέρνηση.
Άλλωστε επανειλημένα το έχουν αποδείξει ψηφίζοντας τα πάντα, ακόμα και εκείνα που είναι αντίθετα με την στάση ζωής που είχαν, κυρίως οι μεγαλύτεροι Καΐσας και Ρίζος τα προηγούμενα χρόνια. Το μόνο που τους νοιάζει όπως αποδεικνύεται, είναι να κρατήσουν την καρέκλα τους και την παχυλή βουλευτική τους αποζημίωση. Εκτός αν συμφωνούν με τον “σύντροφο” και συνάδερφο τους βουλευτή Νίκο Φίλη, που είπε ότι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί και η τύχη τους δεν είναι το μείζον. Δεν αποκλείεται

Share.

Comments are closed.