Καμμένος από Βουκουρέστι: Όμηροι των Τούρκων οι δύο στρατιωτικοί

0

Τρεις ημέρες αφού δήλωσε ότι ο ανθυπολοχαγός Μητρετώδης και ο λοχίας Κούκλατζης εισήλθαν μερικά μέτρα εντός του τουρκικού εδάφους, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απηύθυνε δραματική έκκληση για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.
Λίγες ώρες αφού ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σαν ένα σύνηθες επεισόδιο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αποστασιοποιήθηκε πλήρως από την στάση του πρωθυπουργού και χαρακτήρισε την κράτηση των δύο στελεχών υπόθεση ομηρίας!
Ευρισκόμενος στο Βουκουρέστι, ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ομήρους των Τούρκων και ζήτησε δημοσίως την υποστήριξη του Ρουμάνου υπουργού Άμυνας για την αποφυλάκιση των δύο στελεχών του ελληνικού στρατού.
«Ενημέρωσα τον Υπουργό Άμυνας της Ρουμανίας, για το περιστατικό που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή με την Τουρκία. Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν Αξιωματικό και έναν Υπαξιωματικό. Ζητώ την υποστήριξη του Ρουμάνου Υπουργού Άμυνας, για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών» ήταν η ακριβής δήλωση του κ. Καμμένου.

Τι δεν κατάλαβες;

 

 

Share.

Comments are closed.