Επ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Παραγιουδάκης: Ειδικές δυνάμεις των Τούρκων συνέλαβαν τους δυο στρατιωτικούς – Στημένο το επεισόδιο

0

Για «στημένο επεισόδιο από τους Τούρκους» έκανε λόγο ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μ. Παραγιουδάκης, σχολιάζοντας το περιστατικό της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο την περασμένη Πέμπτη.
Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ και πιο συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» των Δημήτρη Οικονόμου και  Μαρίας Αναστασοπούλου, ο κ. Παραγιουδάκης επισήμανε ότι τέτοιους είδους περιστατικά συμβαίνουν συχνά στη συνοριογραμμή, αλλά ποτέ δεν γίνονται συλλήψεις και «λύνονται επί τόπου», αμφισβητώντας την πληροφορία ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί παραβίασαν το τουρκικό έδαφος για 250 μέτρα: «Από τη στιγμή που δεν επέστρεψαν άμεσα οι στρατιωτικοί, περιπλέκεται η υπόθεση. Αφού δεν τέλειωσε τις πρώτες ώρες στα σύνορα, μπλέξαμε», είπε.
«Αποκλείεται να τους συνέλαβαν απλοί Τούρκοι στρατιώτες. Πρέπει να ήταν άλλη δύναμη, εκπαιδευμένη να κάνει αυτό. Ειδικές δυνάμεις που είχε ετοιμαστεί για να υφαρπάξουν Έλληνες στρατιωτικούς. Να είχαν πάρει αυτή την εντολή», επεσήμανε ο κ. Παραγιουδάκης.
«Στη θάλασσα εύκολα είναι να κάνεις εμβολισμούς, Στον Έβρο δεν είναι εύκολο. Ξέρουν ότι εκεί δεν παίζουμε. Υπάρχει μια άτυπη συμπεριφορά, ότι δεν συλλαμβάνεις εύκολα. Θεωρώ ότι είχε στηθεί το επεισόδιο», πρόσθεσε ο κ. Παραγιουδάκης.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner