Μilliyet: Άδεια από την Τουρκία που θα τρελάνει Ελλάδα και Κύπρο
Νέες NAVTEX από Τουρκία χθες μεταξύ Κρήτης-Κύπρου για να εξυπηρετήσει Γερμανούς σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Μιλλιέτ (Μilliyet)
Άδεια από την Τουρκία ζήτησε γερμανικό ερευνητικό σκάφος για να διεξάγει επιστημονικές έρευνες στην περιοχή μεταξύ Κρήτης και Κύπρου, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Μιλλιέτ (Μilliyet), η οποία γράφει ότι χθες η Τουρκία εξέδωσε νέα NAVTEX μεταξύ Κρήτης και Κύπρου σε μια περιοχή 580 χιλιομέτρων προκειμένου να δώσει άδεια στο γερμανικό ερευνητικό σκάφος.
Η Δεύτερη NAVTEX εκδόθηκε σε ένα πεδίο 25 χμ νοτίως της Κρήτης. Το γερμανικό ερευνητικό σκάφος ζήτησε άδεια από Τουρκία για να κάνει έρευνα σε αυτή την περιοχή.
Η Μilliyet γράφει ότι εξαιτίας των ΝΑVTEX που εξέδωσε η Τουρκία το τελευταίο διάστημα στην ίδια περιοχή, είχε εμποδίσει το ιταλικό γεωτρύπανο να διεξάγει έρευνες, ενώ Ελλάδα και Κύπρος παραπονέθηκαν στη Γερμανία και στις Βρυξέλλες για το γεγονός αυτό. Ωστόσο, τώρα το γερμανικό πλοίο ζήτησε την άδεια της Τουρκίας για να προβεί στις δικές του έρευνες στην περιοχή.
Διαβάστε το ρεπορτάζ της τούρκικης εφημερίδας Μilliyet με τίτλο «Son dakika… Türkiye’den Yunanistan ve Güney Kıbrıs’ı çıldırtan izin!», στα τούρκικα, πατώντας ΕΔΩ
Ξέφρενο πάρτι στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με…
Ο Όσκαρ Πιάστρι της McLaren ήταν ο νικητής στο γκραν πρι της Formula 1 στο Μπαχρέιν, με τον Τζορτζ…
Με κάθε επισημότητα έγινε η υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα στο Μεσολόγγι, ο…
Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς,…
Μετά από τρεις μήνες προσβολής, επιβολής δασμών και ακόμη και απειλών με προσάρτηση ορισμένων από…
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε τις πρώτες παρεμβάσεις διαγράμμισης διαβάσεων πεζών με τη χρήση νέων…