Δημήτρης Κουτσούμπας: Είναι όνειδος ότι οι ανώνυμοι- προστατευόμενοι, μάρτυρες είναι ήρωες με διεθνή διάσταση

0

«Φοβόμαστε ότι κι αυτή η περίπτωση οδεύει σε συγκάλυψη, όπως έγινε και άλλες φορές στο παρελθόν» ανέφερε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξή του στη εφ. “Τα Νέα“, ενώ ως προς το καθεστώς των προστατευόμενων μαρτύρων απάντησε «είναι όνειδος για όσους μιλάνε εξ ονόματος της “αριστεράς” κι έχουν ακόμα λίγη τσίπα έστω να αποδέχονται την τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι οι ανώνυμοι- προστατευόμενοι, υποτίθεται, μάρτυρες είναι ήρωες με διεθνή διάσταση μάλιστα!!! Οι ήρωες πρέπει να ξέρει ο κ. Τσίπρας δεν φοράνε ποτέ κουκούλες ακόμα κι όταν κινδυνεύει η ίδια τους η ζωή».
Είπε ότι το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο που μιλάει καθαρά για τη βαρβαρότητα του συστήματος που έχει όνομα, είναι καπιταλισμός, κάτι που στον ΣΥΡΙΖΑ «κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν». «Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ηλίθιοι. Γι΄ αυτό επιδιώκουν να αποκρύψουν από τον ελληνικό λαό την αλήθεια, να τον κοροϊδέψουν και για όσα συγκεκριμένα λέει το ΚΚΕ και για τον καπιταλισμό και για την πολιτική τους. Γιατί μόνο το ΚΚΕ αποκαλύπτει χειροπιαστά που οφείλεται η σημερινή και η χθεσινή φαυλότητα, ποια είναι η πηγή των σκανδάλων και της διαφθοράς πολιτικών προσώπων που στρογγυλοκάθονται στην καρέκλα της εξουσίας» προσέθεσε.
Στην παρατήρηση ότι δεν φαίνεται να ευοδώνονται οι προσπάθειες του ΚΚΕ για την συγκρότηση ενός μεγάλου εργατικού κινήματος, απάντησε, επικαλούμενος συγκεκριμένα παραδείγματα, ότι στην ελληνική κοινωνία είναι ζωντανές και δραστήριες οι εργατικές- λαϊκές δυνάμεις που αγωνιούν, που κινητοποιούνται σε καθημερινή βάση, σημείωσε ότι όσα συμβαίνουν «δεν έχουν χαρακτηριστικά εξέγερσης σήμερα. Ούτε κάποιος στα σοβαρά μπορεί να ισχυριστεί ότι βρισκόμαστε σε περίοδο επαναστατικής κατάστασης» προσθέτοντας «όμως σε συνθήκες συνολικά αρνητικού συσχετισμού δύναμης και ιστορικού πισωγυρίσματος, που βιώνουμε αυτά τα χρόνια, είναι σημαντική η προετοιμασία δυνάμεων, η προσπάθεια ανασύνταξής τους, το κράτημα αναμμένης της σπίθας μπορεί να γίνει τελικά φλόγα και φως ανάστασης».

Share.

Comments are closed.