Γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβα Μητσοτάκη

0

Εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη στου Ψυρρή. Η επίθεση σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στην είσοδο της επιχείρησης Zeus+Δione που διατηρεί η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Από την έκρηξη που προκάλεσε ο εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελούνταν από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο του κτιρίου και μικρές υλικές ζημιές.
Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής. Ήδη αναζητείται υλικό από τις τέσσερις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.
Η φωτιά δεν επεκτάθηκε και έτσι οι ζημιές ήταν περιορισμένες, ενώ δε χρειάστηκε να παρέμβουν οι πυροσβέστες που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.
Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και ήδη αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.\

Μητσοτάκης: Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου
Για «ανελέητη στοχοποίηση» της συζύγου του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, «από τα υπόγεια του Μαξίμου» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίθεση.
«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ σε μήνυμά του στο Twitter.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό
Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter σχολίασε την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
«Τα έχω περάσει και τα ξέρω», έγραψε ο κύριος Γεωργιάδης, το βιβλιοπωλείο του οποίου έχει δεχτεί πολλές φορές διάφορες επιθέσεις. «Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό» επισημαίνει και τέλος, προφανώς απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, διερωτάται: «Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;».

Μέγαρο Μαξίμου: Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά
Με μια λιτή ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου «καταδικάζει απερίφραστα» την επίθεση στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της ΝΔ Μαρέβας Μητσοτάκη.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη», λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Δημήτρης Παπαδημούλης: Άδικη η προσπάθεια Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ
Την απόλυτη καταδίκη του στην επίθεση κατά της επιχείρησης της Μ. Μητσοτάκη, συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, υπογραμμίζει ο κ. Παπαδημούλης. Στο δεύτερο σκέλος της δήλωσης όμως, επικρίνει τον πρόεδρο της ΝΔ γιατί επιχειρεί να ενοχοποιήσει την κυβέρνηση για την επίθεση αυτή.
«Είναι αυτονόητη και απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Άλλο η πολιτική κριτική και άλλο οι ακραίες και ποινικά κολάσιμες ενέργειες. Η προσπάθεια του Κυρ. Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει και για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη και επικίνδυνη», υπογραμμίζει, μέσω Twitter, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Nτόρα Μπακογιάννη: Η ατραπός στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση, χτυπάει ευθέως την ποιότητα της δημοκρατίας μας
Με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο twitter η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε την επίθεση με γκαζάκια κατά της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη.
«Οταν στοχοποιείς έναν άνθρωπο επειδή είναι σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή επειδή είναι επιχειρηματίας, αυτά είναι τα αποτελέσματα!» έγραψε η κ. Μπακογιάννη προσθέτοντας: 
«Η ατραπός στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση, χτυπάει ευθέως την ποιότητα της δημοκρατίας μας».

Μανταλένα Παπαδοπούλου ΑΝΕΛ: καταδικάζει αλλά μιλάει ακόμα και σήμερα για off shore
«Προφανώς είναι καταδικαστέες και απαράδεκτες αυτές οι ενέργειες, αλλά άλλο αυτό που συνέβη, και άλλο να ελέγχεται κάποιος αν έχει off shore εταιρεία. Είναι η σύζυγος του αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρέπει να ελεγχθεί» δήλωσε στον σταθμό μας η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου. 

Θοδωρής Ρουσόπουλος για Μανταλένας Παπαδοπούλου: Ο Καμμένος να μαζέψει την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ
Έντονα αντέδρασε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, στη δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου στον ΣΚΑΪ που καταδίκασε μεν την επίθεση στην επιχείρηση της κας Γκραμπόφσκι, εντούτοις έκανε αναφορά και σε έλεγχο της συζύγου του προέδρου της ΝΔ για οφσόρ εταιρεία.
«Δύο λέξεις χαρακτηρίζει το θέμα: Αθλιότητα και ανοησία. Απαράδεκτο αυτό που είπε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Ο Καμμένος να την μαζέψει (σ.σ. την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ) γρήγορα και να ζητήσει συγγνώμη» τόνισε ο πρώην υπουργός. 

Share.

Comments are closed.