Βαριά τιμωρία για τον Ολυμπιακό για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο

0

Αφαίρεση τριών βαθμών, βαρύ χρηματικό πρόστιμο, κεκλεισμένων με Παναθηναϊκό η ποινή στον Ολυμπιακό για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ στο Φάληρο.
Οι ποινές αφορούν  τα επεισόδια που αμαύρωσαν τον αγώνα της 4ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν οπαδοί μπούκαραν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Η απόφαση για την ποινή της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλει την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε το σκεπτικό της απόφασης για την τιμωρία του Ολυμπιακού, όπως το δημοσιεύει η ιστοσελίδα sport24.gr πατώντας ΕΔΩ

 

Share.

Comments are closed.