Προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis «μπέρδεψε» τους Λαζαρίδηδες Αλήθεια ή ψέματα;

0

Δεν πάνε πολλές ώρες που φίλος, γνώστης των δικογραφιών μου είπε ότι στο τέλος θα πέσει πολύ γέλιο με όλη αυτή την υπόθεση και φοβάμαι ότι θα επιβεβαιωθεί σύντομα.
Αυτό οφείλεται σε μια περίεργη πληροφορία δημοσιοποιήθηκε σχετικά με την υπόθεση Novartis και αφορά ένα στοιχείο, που αγγίζει τα όρια του αστείου, αν είναι αληθινό και εμφανίζεται στη δικογραφία που κατατέθηκε στη Βουλή.
Συγκεκριμένα προστατευόμενος μάρτυρας που καταθέτει σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή του Αντώνη Σαμαρά, κάνει λόγο για ένα ραντεβού του αντιπροέδρου της εταιρείας Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, σύμβουλο του τότε πρωθυπουργού. Σκοπός ήταν να επηρεαστεί ο Σαμαράς υπέρ της Novartis από τον σύμβουλό του.
Όταν ο ανακριτής ρωτάει τον προστατευόμενο μάρτυρα για το ραντεβού και τον τόπο της συνάντησης, αυτός του απαντάει ότι αυτή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Χρύσανθου Λαζαρίδη στη λεωφόρο Αθηνών 110.
Κι εδώ αρχίζει η πλάκα… Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ποτέ δεν είχε γραφείο στη λεωφόρο Αθηνών 110!
Σε αυτή τη διεύθυνση βρίσκεται η έδρα του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Γραφείο εκεί διέθετε ο πρόεδρος του Ε.Χ. Λαζαρίδης… Σωκράτης, αλλά ο άνθρωπος ούτε είχε καμιά σχέση με τη Novartis, ούτε είχε καμιά συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Φρουζή.
Τι ισχύει τελικά; Θα μας πει κανένας;

 

Share.

Comments are closed.