«Άδειασε» τον Πολάκη ο Κοντονής: Ούτε ο Τσίπρας δεν ξέρει ποιοι είναι οι μάρτυρες

0

Σε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, που υποστήριξε ότι γνωρίζει ότι οι υπό προστασία μάρτυρες είναι πρώην υπάλληλοι της Novartis, προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.
«Η έρευνα είναι σε ένα πρώτο επίπεδο, η δικογραφία βρίσκεται στη βουλή, αξιολογούνται τα στοιχεία και η αξιοπιστία των μαρτύρων για την υπόθεση Novartis», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
«Ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να ολοκληρώσει τη διαδικασία και να μην μιλάμε για στημένες υποθέσεις», ανέφερε και τόνισε πως είναι απαράδεκτα αυτά που λέει οψίμως η αντιπολίτευση.
Τόνισε πως το καθεστώς των προστατευόμενων μαρτύρων το καθορίζει η Δικαιοσύνη. «Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες και είναι εικασία για το ποιοι είναι οι μάρτυρες αυτοί», επισήμανε.
Ο κ. Κοντονής ανέφερε ακόμη πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος δεν πήγε στην Άρειο Πάγο να ενημερωθεί για τη δικογραφία απλά έθεσε το ερώτημα αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία .
«Η κυβέρνηση έκανε το αυτονόητο», είπε ο κ. Κοντονής, παρέλαβε την δικογραφία και την διαβίβασε στην Βουλή .
«Αυτά τα ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και νηφαλιότητα», είπε ο κ. Κοντονής.
Με δεδομένο ότι ο κ. Πολάκης το πρωί υποστήριξε ότι γνωρίζει τους μάρτυρες εμείς θα πρέπει να ρωτήσουμε: ποιος από τους δυο, Πολάκης ή Κοντονής, λένε ψέματα και ποιος αλήθεια;

Share.

Comments are closed.