Τσαλακωμένος αριστερός αλλά χωρίς τύψεις δηλώνει ο Τσακαλώτος

0

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό ΑLFA και τον Αντώνη Σρόιτερ αρνήθηκε ξανά μια προληπτική γραμμή στήριξης και παραδέχθηκε ότι ισχύει η αναφορά Κοστέλο περί 10ετους επιτήρησης αλλά αυτή όπως είπε συνεχώς θα μειώνεται.
Στην προσωπική ερώτηση, εάν σήμερα, λόγω της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών, αισθάνεται λιγότερο αριστερός, ο κ. Τσακαλώτος είπε πως «λίγο τσαλακωμένος μπορεί να είμαι. Έχεις και προβλήματα και συμβιβασμούς που πρέπει να κάνεις». 
Σχετικά με το όνομα των Σκοπίων είπε ότι είμαστε στη φάση που δικαιώνονται οι θέσεις της αριστεράς ενώ λέει «ναι» στο συλλαλητήριο.
Σχολιάζοντας τις σκληρές κατηγορίες Μελανσόν για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε  «προφανώς συμβιβαστήκαμε αλλά δεν νοιώθω τύψεις για αυτό. Ο κ. Μελανσόν είναι ευρωσκεπτικιστής. Αν διαλυθεί η Ευρωζώνη σήμερα θα υπάρξει καταστροφή για τα λαϊκά στρώματα. Λίγο τσαλακωμένος μπορεί να αισθάνομαι. Υπάρχουν προβλήματα και εννοείται πως  έχουν γίνει απαραίτητοι συμβιβασμοί». 

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner